Gość majka808 Napisano Czerwiec 5, 2017 Hej :) Znacie stronki, na których można znaleźć informacje na temat promocji w sklepach, kody rabatowe itd.? Nie mam głowy do czytania newsletterów, zresztą kto by spamiętał te wszystkie promocje... Szukam strony, gdzie wszystkie informacje będę miała w jednym miejscu i z łatwością będę mogła wyszukać rabaty :) Co polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 5, 2017 picodi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2017 Tez wlasnie szukam takiej stronki, ostatnio wpadla mi w oko kupioniarnia.pl :) Ale jeszcze nie mialam okazji skorzystac. Może tam warto spróbować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dora86 1 Napisano Czerwiec 11, 2017 ja przeglądam alerabat co, wydaje się spoko, wyraźne instrukcje. Próbowałam kod rabatowy darmowej dostawy w sferisie i poszło ;) Więc polecam. Tego Picodi co kolega wyżej polecił nie znałam, też ciekawa stronka, czytelna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elizawyd Napisano Czerwiec 12, 2017 Głównie zaglądam na kuponiarnie, bo strona jest czytelna, dużo rabatów, które mnie interesują np. ostatnio dzięki ich rabatowi kupiłam taniej biżuterię w YES. Więc według mnie strona jak najbardziej godna polecenia, podrzucam link: https://kuponiarnia.pl/ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 12, 2017 ja tez czesto korzystam z takich stronek zazwyczaj google pod kątem konkretnych sklepów ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pine88 0 Napisano Czerwiec 12, 2017 Ja często korzystam z różnych zniżek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majka808 Napisano Czerwiec 17, 2017 Ta kuponiarnia całkiem fajnie wygląda :) widzę, że mają kody rabatowe z wielu sklepów i mają porządek na stronce :) chyba szykują sie u mnie spore zakupy! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2017 Fajnie, że trafiłam na ten wątek- mialam kupić kilka ubrań na zalando, a na Kuponiarni znalazłam rabat do ich sklepu :) Trochę kasy zaoszczędzone, teraz mąz nie bedzie mi narzekal, ze wydaje za duzo kasy na zakupy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marinta Napisano Lipiec 7, 2017 Uważam, że możesz również zajrzeć sobie do https://www.qpony.pl/biedronka . Tutaj dostępne są różnego rodzaju kody rabatowe, więc myślę, że i was mogą one zainteresować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2017 Korzystam z kuponiarni- regularnie, od dośc dawna. Nigdy się nie zawiodłam na tej stronce. Na bieżąco aktualizują informacje o rabatach, promocjach, a ja w ten sposób zaoszczędziłam sporą sumkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama833 0 Napisano Lipiec 17, 2017 a może ma ktoś jakis rabat do ezebra? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majusia89 Napisano Lipiec 20, 2017 Na kuponiarni widzialam rabaty do Douglasa. Ale moze sprawdz czy do ezebry czegos nie maja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość markowski012 Napisano Lipiec 23, 2017 Dzięki rabatowi z kuponiarni udało mi się ostatnio kupić trochę taniej laptopa w Saturnie. Super że są takie strony- zakupy wcale nie musza byc drogie, wystarczy dobrze poszperać i można wyhaczyć dużo promocji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 26, 2017 Super, że sa takie stronki jak np. Kuponiarnia- zakupy wychodzą trochę tańsze i przynajmniej nie muszę szperać w poszukiwaniu informacji o promocjach na stronie każdego sklepu. Wszystko zebrane w przejrzysty sposób w jednym miejscu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brett 0 Napisano Sierpień 11, 2017 Polecam zajrzeć na stronę zrabatowani https://zrabatowani.pl . Tam znajdziecie mnóstwo kodów rabatowych, promocji i wyprzedaży do interesujących Was sklepów. Ja często korzystam z tej bazy i dzięki temu już wiele razy zaoszczędziełem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 22, 2017 A ja za radą forumowiczów zajrzałam na kuponiarnię i dzieki temu zakupy szkolne dla moich dzieci nie uczynily mnie tak duzo jak zazwyczaj ;) na samą myśl o wrzesniu strasznie sie stresowalam, a duzo rzeczy kupilam taniej. Tutaj: https://kuponiarnia.pl/wyprawka-szkolna-dla-dziecka/ mozna sobie zajrzec i sprawdzic info:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2017 OOO DOBRE dzieki :) przyda sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2017 W sieci jest duzo takich stronek, chociaz przyznaje, ze najbardziej lubie wlasnie kuponiarnie. po prostu mają najwiecej ofert na swojej stronie i wszystkie sa aktualne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zirna Napisano Październik 8, 2017 W sferisie mają teraz fajne promocje hity dnia każdego dnia jest coś innego w fajnej cenie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2017 Kolezanka polecila mi kuponiarnię i to z niej najczesciej korzystam. I faktycznie, mozna 'ustrzelic' ciekawe promocje a przy tym zaoszczedzic troche kasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość molinkas Napisano Listopad 23, 2017 Nie zawsze trzeba szukać kodów rabatowych- czasem wystarczy być na bieżąco z informacjami o aktualnych promocjach. Ja na przykład chciałam kupić sobie nowe perfumy i zaglądam tutaj: https://kuponiarnia.pl/promocja/zdrowie-i-uroda/perfumy/perfumy-damskie/ już mam na oku kilku faworytów w dobrej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grosiaaa 0 Napisano Listopad 23, 2017 jutro na sferis.pl mają być fajne rabaty ja muszę upolować tani rejestrator samochodowy i pościel na prezenty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michalinn8887 Napisano Listopad 24, 2017 W sumie dziś to można faktycznie kupować sporo taniej i fajnie, ja skorzystałam i już w środę zamówiłam w promocyjnej cenie fajny plecach na lapka dla mojego faceta https://www.krugermatz.com/pl/searchquery/plecak/1/desc/5?url=plecak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grosiaaa 0 Napisano Listopad 27, 2017 no ja upolowałam pare fajnych okazji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malizna_MM Napisano Listopad 27, 2017 ja nie znam kodów, ale wiem, ze w miugo jeszcze dzisiaj jak sie kupi zegarek to drugi jest za 50% ceny co jest spoko opcja zwazywszy na fakt, ze swieta sie zblizaja...:) jeszcze chyba tylko dzis do polnocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamilka1999 Napisano Listopad 27, 2017 ta stronka jest bardzo przejrzysta i fajna szata graficzna www.alejapromocji.pl Elegancka i łatwa w poszukiwaniu,a nie jak niektóre nawalone wszystkiego i taki bałagan, a tu wchodzisz i widzisz ładne kolory i sporo kuponów. Widać, że są chyba nowi i podeszli do sprawy profesjonalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2017 Teraz świąteczne promocje i rabaty spotkamy w większości sklepów internetowych, ja mogę polecić www.Stonki.com.pl to sprawdzony adres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grosiaaa 0 Napisano Listopad 30, 2017 w sferisie teraz jest promocja na tekstylia a wzory mają sliczne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość minira Napisano Grudzień 2, 2017 Właśnie dziś skorzystałam z promocji w sferise, zamówiłam właśnie pościel na prezent dla rodziców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach