Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żal mi córki koleżanki...na zieloną szkołę dostała 100 zł tylko na 5 dni

Polecane posty

Gość gość

Jestem w szoku...niby taka rodzina wcale nie biedna a mała dostała 100 zł. Nie uważacie że to trochę skąpstwo? Dziewczynka ma 11 lat. U nas córka dostaje kieszonkowe 450 zł i dziadkowie dokładają 200 zł miesięcznie.

Gość gość
Nie zesraj się autorko tymi pieniędzmi.

Gość gość
450 zl dla 11latki???? Czys ty chora???? 100 zl to w sam raz. 450 zl tak jezeli jedzenie organizuje sobie sama.

Gość gość
Ona miesięcznie tyle dostaje :) Jeśli to prawda, to żal mi tak rozpuszczonego dziecka. Myślę jednak, że to prowo.

Gość gość
Biedaczko, 450 dajesz swojej córce i jeszcze żydzisz od dziadków dwie stówy? nie stać cię na to, żeby samej finansować dziecku kieszonkowe? Ja swojej (12 lat) miesięcznie daję 700zł, nawet przez myśl by mi nie przeszło żeby dawać jej mniej 😴

Gość gość
Ty, po lobotomii jesteś?

Gość gość
No sorry ale wystarczy że pójdzie cos zjesć na jakać pizze z koelżanami czy do restauracji i już lecie 100 zł więc nie obsrajcie sie z tym ze autorka dużo daje

Gość gość
Autorko żal mi twojej córki. Tylko 450 zł miesięcznie jej dajesz? Słabo. I na co jej niby ma to starczyć? Skąpa jesteś i tyle.

Gość gość
prowo - porabane jestescie

Gość gość
450 zl dla 11latki????? Nigdy!!!!!!!!

Gość gość
No sorry ale wystarczy że pójdzie cos zjesć na jakać pizze z koelżanami czy do restauracji i już lecie 100 zł więc nie obsrajcie sie z tym ze autorka dużo daje x 1 - na wycieczkach dzieci nie chodzą same do restauracji, nauczycielom nie wolno ich puszczać w takie miejsca samodzielnie. 2 - nawet jeśli, 11 latka zje może 1 dużą pizzę na 3 osoby + weźmie sobie napój, po zrzucie to będzie jakieś.... 15zł? To nie dorosły, który zamówi dwudaniowy obiad z deserem, mózgu :o 🖐️)))

Gość gość
Mój syn ma 13 lat i dostaje miesięcznie 300 zł, ale jeśli chce napój do szkoły np.musi sam sobie kupić.

Gość gość
Córka jedziena trzy dni idajemy 100zl.Ma naladowany telefon za 20zl i.kupione lakocie. Moim zdaniem to ok.Zreszta ten temat to prowo