Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duzy psy smierdza?

Polecane posty

Gość gość

Moj byly mial amstafa i taki smrod u nich w mieszkaniu byl ze szok. Na starosc sikal im na lozka, dywany. Slinil sie az parkiet caly wypalony doslownie nie wiem czemu. Czy duzy pies jednak powinien byc na podworku?

Gość gość
sikał w mieszkaniu i się dziwisz że śmierdziało??? :D jak mały ci będzie regularnie sikał gdzie popadnie to będzie tak samo śmierdzieć.

Gość gość
Ale on byl juz stary. Byly wyjechal wtedy na studia i pies zdechl pewnie z tesknoty. Tak mi sie wydaje. Teraz moj maz marzy o amstafie ale ja jak wspominam tamtego to sie bronie rekoma i nogami w zyciu sie na to nie zgodze. Najwyzej na chiuaua

Gość gość
Kazdy pies śmierdzi :-) . Miałam psa 14 lat i wtedy mi to nie przeszkadzało. Teraz nie lubie przebywac w mieszkaniach gdzie sa psy lub koty. Pogadaj z mężem bycie opiekunem psa to nie jest zabawa. Pies to nie maskotka. To obowiązek na długie lata.

Gość gość
Kocham mojego psa bardzo mocno, ale przyznaję bez bicia, że ma specyficzny zapach, mimo iż ma włosy, a nie sierść i jest kapany średnio co 4 tygodnie. Jak śpi, to czasami śmierdzi jak Stare skarpety, więc się zastanów bo każdego psa będzie czuć w miejszym lub większym stopniu, jak się kocha to się ten zapach akceptuje.