Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda2017

Mamisynek

Polecane posty

Gość dlugowlosa na szpilkach
malo stanowczy-ponoc nie ma rzeczy niemozliwych ;) Choroba psychiczna nie ,ale z pewnoscia sytuacja patologiczna zarowno dla rodzicow jak i malzenstwa ,rozwiazaniem jest tu wyprowadzka na swoje ,ale nie wydaje mi sie ,ze autorka te opcje rozwaza ,raczej jest z tych co susza mezowi glowe ,a do tesciowej puszcza slodkie usmieszki ..

"Od razu sugerujecie że to przejaw niesamodzielności i niedojrzałości (może tak być ale wcale nie musi)" x Od razu sugeruję, że mieszkanie z rodzicami, bez względu na przyczyny (nawet najbardziej szlachetne) nie pozwala na pełne usamodzielnienie się.

Czesc zawsze szczery ;) Nie bede sie podnosic ,jestem kobieta upadla ;) Czy atrakcyjna to nie wiadomo ,ale ponoc bolaca :D

"mowisz, ze az tak atrakcyjna??? a jaki kolor stringow nosisz?" x Nie wiem, ja nieczęsto ją widuję, ale ewidentnie jest obiektem pożądania niektórych forumowiczek (mam nadzieję, że tylko rodzaju żeńskiego):) Różowe oczywiście. Tylko czasem mi się zsuwają na szyję, jak staję na rękach:)

Gość gość
14:48 Prawa nie odbierasz ale wyraźnie dajesz odczuć jak to kompletnie nieistotne w Twej ocenie ;) Zastanawia mnie prawdziwie w jakim stopniu Twe postrzeganie jest zdeterminowane samym faktem odrębnej płci i tym że temat jest właśnie o relacji syn - matka :) Nadal oceniasz bardziej na podstawie własnych przekonań więc ja też coś powiem od siebie - 70tka to nie wyrok, ludzie żyją coraz dłużej i w lepszym stanie. Skoro teściowa ma siły na plotki mniemam iż nie jest z nią tak najgorzej. Jeśli nie miała żadnych zainteresowań (nawet kółka gospodyń wiejskich, spotkania z koleżankami, tradycyjne haftowanie, szycie, książki, oglądanie tv, wychodzenie na spacery, własny ogródek, kurki, pies czy inne zwierzę.. można wymieniać - wymieniam to co robiła moja 91- letnia babcia (z czasów jak już z domu poszła sobie 6ka dzieci a jedno zostało) i robi druga 86- letnia (3 dzieci, mieszka sama)), to naprawdę jakoś nie jest mi jej aż tak żal. Ale to oczywiście przykład, nie wiem co tam wyczynia teściowa prócz rozmów z synem.

Gość gość
Widzę że czas się ulotnić z tematu, doprawdy to forum jest przesiąknięte zadami a to ponad moje siły i estetykę :)

Różowe oczywiście. Tylko czasem mi się zsuwają na szyję, jak staję na rękach x to ja ostatnio gustuje w beżach, wiesz, takie cieliste, ustawiam statyw, wypinam sie i cykam fotki, normalnie eksplozja wrazen estetycznych hahahahahahah

"Czy atrakcyjna to nie wiadomo ,ale ponoc bolaca" x Od razu pojawia się dylemat filozoficzny. Jeśli wsadzę komuś palec w doope, to obydwoje możemy stwierdzić "mam palec w doopie". Mimo tego, że wrażenia są bardzo odmienne:)

Gość gość
14:51 Układają podstępnie plan zagłady świata ;)

"14:48 Prawa nie odbierasz ale wyraźnie dajesz odczuć jak to kompletnie nieistotne w Twej ocenie oczko.gif x Oczywiście, jeśli coś jest nieistotne w mojej ocenie to daję to odczuć:) xxx "Zastanawia mnie prawdziwie w jakim stopniu Twe postrzeganie jest zdeterminowane samym faktem odrębnej płci i tym że temat jest właśnie o relacji syn - matka" x Moje postrzeganie jest na pewno zdeterminowane doświadczeniem. Temat relacji oraz płeć są dla mnie mniej istotne niż same relacje:) xxx "Nadal oceniasz bardziej na podstawie własnych przekonań" x Nie znam nikogo, kto ocenia na innej podstawie:) Nie wierzę w absolutny obiektywizm, chyba że temat dotyczy czegoś, co mnie absolutnie nie interesuje, ale w takim przypadku w ogóle powstrzymałbym się od wypowiedzi:)

"to ja ostatnio gustuje w beżach, wiesz, takie cieliste, ustawiam statyw, wypinam sie i cykam fotki, normalnie eksplozja wrazen estetycznych hahahahahahah" x Muszę wprowadzić statyw. Go pro bez statywu czasem uchwyci mój zad, a estetyczne to nie jest;) Ale zostanę przy różowych:)

Go pro bez statywu x ja montuje na moto, zeby podziwiac moj tylek zsuwajacy sie z kanapy jak sie skladam w zakrety na torze:-)

Proponuje chlopaki zebyscie robili foty bez majtek ;) potem wrzuccie tutaj I razem z napalonymi forumowiczami/czkami bedziemy ocieniac jak stoicie ...na rekach :P

"Proponuje chlopaki zebyscie robili foty bez majtek" x Chłopaki to są w agencjach towarzyskich;) xxx "ja montuje na moto, zeby podziwiac moj tylek zsuwajacy sie z kanapy jak sie skladam w zakrety na torze" x Ja jednak z ręki podczas sportowej jazdy cinquecento;)

"Chłopaki to są w agencjach towarzyskich" Nie wiem , nie korzystam ;) "ja montuje na moto, zeby podziwiac moj tylek zsuwajacy sie z kanapy jak sie skladam w zakrety na torze" W skorzanych spodniach czy stringach ? ;)

Osobiscie wole w spodniach ,zawsze mozna popuscic wodze wyobrazni ..

"Zwłaszcza na temat obecności lub nie stringów? " Zwlaszcza na temat co sie kryje pod tym spodniem czy owym stringiem :D

"doopa w stringami w starciu z asfaltem" x Zabolało mnie na samą myśl. Może o to chodziło autorce postu, gdy pisała, że mam ból doopy?:)