Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzonaaaaaaa

zdradził mnie po 8 latach

Polecane posty

Gość zdradzonaaaaaaa

Po 8 latach małżeństwa (2 dzieci) zdradził mnie mąż. Przyznał się do wszystkiego.Powiedział że mnie nie kocha tylko tamtą kobietę. (było to pod koniec marca) , w tamtym tygodniu sprawdziłam biling jego tel i tam wszystko jest ... że dzwonił do niej, pisał sms nawet pod moim nosem, na wspólnych imprezach myślał o niej. Dwa razy mnie zawiódł już, czy dobrze robię że chce mu dać ostatnią szansę, mimo że wiem że to ją kocha? :(

Gość gość
Źle robisz. Daj sobie spokój z tym doopkiem. On cie nie szanuje

Gość gość
A jak sądzisz ? Dobrze robisz ?

Gość gość
Źle robisz. Maczal w niej teraz znowu w Tobie? Fuj

Gość Marimaa
Ktoś usunął mój wpis więc napiszę jeszcze raz. Nie rozumiem dlaczego chcesz na siłę trzymać przy sobie faceta mimo że kocha inna. Dzieci zawsze pozostaną wspólne i on zawsze będzie ich ojcem.nie ograniczaj mu kontaktów a dzieci nie odczują waszego rozejscia. Prędzej czy później i tak odejdzie w międzyczasie ciągle Cię zdradzają. Miej trochę godności i sama odejdź.

Gość gość
Serio jestes tak naiwna I bez godnosci ze chcesz dawac szanse facetowi ktory zdradzal Cie, ktory kocha Inna? Az taka desperatka jestes? Matko... Ale na kafe mnie chyba juz nic nie zdziwi...wiedz, ze jesli Ty nie odejdziesz to za jakis czas on Cie kopnie w d...e I pojdzie do tamtej- dopiero wtedy bedziesz sie czula jak szamata.

Gość gość
juz pisalas ten temat

Gość gość
Jak by dostawał w domu to by nie szukał na mieście.

Gość gość
toksyczny związek on jej nie kocha wiec nie chce z nią być a ona chce dać szansę......ale komu ? w dupsko i za drzwi

Gość gość
Czasem jest tak, ze ma w domu ale zadnej okazji tez nie przepusci

Gość fikumikunapatyku
Kobieto, daj sobie spokój. Pakuj manatki, zgłoś się do jakiegoś miejsca np spy shop gdzie można wynająć detektywa i taki profesjonalista zdobędzie dowody na to, żeby posłać oszusta z torbami. Ty nie zostaniesz z niczym a on będzie miał nauczkę. Nie dawaj mu szansy, bo on Cię zwyczajnie nie szanuje. Taki ktoś nie zasługuje na Twoje dobro.

Gość gość
Dokladnie kobieto tylko dowody sie licza

Gość gość
Zaś ????... ależ ty zażarta w zakładaniu tych durnych tematów jesteś :) Nadal widzę słownika nie kupiłaś :D