Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JA mam prawie 29 lat i nigdy nie miałam chłopaka, jestem pogodzona z samotnością

Polecane posty

Gość gość
Każdy jest kowalem swojego losu.

Gość gość
Mam 29 lat. Nigdy nie miałam faceta, z kilkoma się spotykałam, nic z tego nie wychodziło już przy poznawaniu. Od kilku lat nie myślę o tym, by z kimś być. Swoją przyszłość też planuję solo. Mam znajomego z którym spotykam się na seks, nic do niego nie czuję. Lubię go jak każdego innego znajomego. Nie wiem czy potrafiłabym z kimś być.

Gość gość
gość dziś - super maksyma, tylko pytanie jak to się ma do historii każdej z dziewczyn, która się tu wypowiedziała.

Gość gość
Ma się do tego tak, że trzeba chcieć poznawać innych, starać się, wykazywać inicjatywę i wtedy się kogoś pozna fajnego.

Gość gość
s Swoją przyszłość też planuję solo. Mam znajomego z którym spotykam się na seks, nic do niego nie czuję. Lubię go jak każdego innego znajomego. Nie wiem czy potrafiłabym z kimś być. x niektorzy ludzie nie nadaja sie do zwiazkow i tyle. lepiej ze jestes sama niz miala bys komus zatruwac zycie, a wielu ludzi tak mysli wchodza w byle jakie zwiazki bo to tamto i potem sa naprawde problemy i katastrofy. Bycie singlem nie jest wcale takie zle sa tysiace gorszych rzecczy np zwiazanie sie z wariatka/em

Gość gość
gość wczoraj - ja wykazuję inicjatywę, spotykam się z ludźmi, poznaję bardzo wiele nowych osób i co? Jak byłam sama, tak jestem. Twoja teoria niekoniecznie się sprawdza.

Gość gość
:P

Gość gość
a

Gość gość
zacznę od gratulacji 🌻 " takijeden666 2017.06.05 Ja jestem pierwszy dla swojej dziewczyny, a ona pierwsza dla mnie, od 3 lat razem, ja 38 - ona 35 lat, niedługo ślub. Jeszcze wszystko może was spotkać. " Powodzenia - jak miło czyta się takie wpisy ! Też w wieku 29 byłam sama i bez szału olbrzymiej ilości randek - chociaż się zdarzały nie powiem że nie :) Z samotnością nie można się pogodzić ! Też miałam zerowe libido ... do czasu kiedy spotkałam Jego Nie wiem jak to działa ale to jakby prąd elektryczny ( tyle że przyjemny) kiedy się dotykamy... Cudowne uczucie 😘 Życzę wszystkim Miłości

Gość gość23
Mam 23lat 175cm 82kg lekko zbudowany pochodzę z kuj-pom szukam dziewczyny Bydgoszcz Toruń Chełmno może być młodsza w Tym samym wieku lub starsza chętne pisać

Gość gość
10 19 tzn... ile mialas lat jak kogos sptkalas?

Gość gość
Nie napiszę - gdyż to wstyd :) żeby w takim wieku mieć takie marne doświadczenie w romansowaniu :) ( to ja gość z 10.19) Nigdy nie mów nigdy to prawda 🌻

Gość gość
powiedz dla wielu to istotne, bo niektorzy stracili nadzieje

Gość gość
cześć jestem mam 28 lat też jestem nieśmiałym chłopakiem jeżeli jesteście chętne popisać napiszcie mutel1@wp.pl.Choruje na padaczkę i naprawdę jestem dobrym chłopakiem i szukam skromnej dziewczyny. Zależy mi na przyjaźni a później zobaczymy.

Gość gość
Zapomniałem powiedzieć nazywam się Marcin i jestem z Grodziska Mazowieckiego

Gość gość
A kogo to interesuje.

Gość gość
Uzaleznianie czegos od kogos to najglupsza rzecz jaka mozna zrobic, zawsze konczy sie wielkim rozczarowaniem. Lepiej byc samemu.

Gość gość
Masz pryszcze na ryju?

Gość gość
Dzieciom powinni zabronic do neta wchodzic