Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka chcę jechać do Kenii ze mną a ja się trochę boję

Polecane posty

Gość gość

Znalazła całkiem tanią ofertę (jak na Kenię), ale boję się tam chorób i tego, ze czekałoby nas tyle szczepien... Z drugiej strony nigdy nie bylam w takim tropikalnym kraju i chetnie bym pojechala, ale sie boje. Pojechaliscie?

Gość gość
To jedz

Gość gość
No ba, przystojni mężczyźni, ciepłe powietrze, ludzie nie skażeni konsumpcjonizmem. Nie zastanawiaj się tylko leć.

Gość gość
Nie wiem czy się odważę bo najbardziej się boję tych chorób właśnie... właśnie czytał w necie o tych wszystkich chorobach typu żółta gorączka, polio, czy nawet ze są tam epidemie cholery i trzeba przejsc serie szczepien przed wyjazdem i jeszcze uważać na moskity ciagle... To mnie tylko zniecheca. Ale zachecające są ceny bo Kenia jest juz egzotyczna, a nie jest az tak droga jak Indonezja, bo tam ceny sa 2 razy wyższe i juz by wyszło za drogo

Gość gość
Ale zacheca mnie wlasnie ta egzotyka, piekne plaze z białym piaseczkiem, czuje, ze to by mogla być przygoda życia ;) No i inna kultura ludzie... moze warto zaryzykować... Ale pewien strach jest, choc z druegiej strony jeździ tam tylu ludzi i jakos wiekszosc wraca cala i zdrowa, rzadko czytałam o przypadkach, ze jakiś turysta zmarł po powrocie, wiec to chyba rzadkie przypadki

Gość gość
Jak się nie będziecie walić z murzynami bez gumy to nic wam się nie stanie.

Gość gość
No i jak będziesz pochłaniać swoją dziurą czarne pytony to pamiętaj, że łatwo aids złapać

Gość gość
"przygoda życia" - masz na myśli gangbang z 10 spragnionymi murzynami?

Gość gość
wy tylko o jednym, moze dlatego ze glodnemu chleb na mysli ;) A tak na serio to murzyni nie sa w moim typie

Gość gość
Wystarczy poczytać komentarze kobiet pod por/nolami i widać, że gdy wystąpi jakiś czarny w por/nolu to co najmniej 30% komentarzy jest od kobiet, a jak gra biały, to choćby i miał 25 cm to 95% komentarzy będzie od mężczyzn. (No chyba, że gra James Deen)

Gość gość
W Kenii mają największe płukawy na całym świecie

Gość gość
up

Gość gość
Kolezanka chce sprobuje czarne pytongi.

Gość Wyświechtana przez Wiatr

Nic się nie bój 🙂 Zaszczep się, weź mocny środek na komary i długie odzienie, kapelusz od słońca i maseczkę od kurzu (przydaje się na Safari) i w drogę. Byłam niedawno po raz pierwszy, co prawda wyjazd zorganizowany z biura Rainbow, więc z pilotem, ale sądzę, że zdecydowałabym się po tym pierwszym razie wrócić samodzielnie 🙂