Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on wg was jeszcze zadzwoni?

Polecane posty

Gość gość
Nic nie schrzaniła, nie bredź.

Gość gość
Ale ja do niego nie dzwoniłam, to był jak pisałam wyżej podszyw ;) NIe dzwoniłam ani nie pisałam do niego pierwsza jak do tej pory. A z tą lekką niedostepnością to jest w 100% prawda :) Bo juz nie raz to przerabialam

Gość gość
Niby tak, ale jakos sie ludziam, ze jednak bedzie sie odzywal tez w miedzy czasie... No nic, pozostaje mi poczekac do srody. podałam numer, wiec sama tego chcialam zeby teraz czekac

Gość gość
Gdybyś mu zrobiła loda napewno by zadzwonił, odszukaj obciągnij z połykiem i czekaj na telefon. Pamiętaj na przyszłość najpierw ssanie a potem dajesz nr.

Gość gość
00.34 wiedzialam ze zaraz sie odezwie zakompleksiony chlopczyk, jeden z tych ktorzy to czesto przesiaduja na kafe I w realu tylko czekaja na inicjatywe kobiet w ich kierunku, sami boja sie zagadac ;). Wiesz, te gierki wielokrotnie u mnie sie sprawdzily, ale nie na facecikach Twojego pokroju ;). Wiec nie pieprz ze brednie bo zycie pokazuje ze jednak nie a opinia takich jak Ty (opinia mniejszosci) mnie nie intetesuje. To ze Ty jestes bierny I nie lubisz zdobywac kobiety to nie znaczy ze inni tez tacy sa.