Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mogę zrobić żeby usunąć zarost

Polecane posty

Gość gość

Na twarzy przeszkadza mi jest okropny , dziwny nie da się go ogolic dobrze , mam 22 lata jak się ogóle to dalej wyglądam jak nie ogolony może to przez leki rzucam wszystkie i tak mi nie pomagają wyj****e mam na wszystko mogę być juz tym bezdomnym psychologa mam chyba w sierpniu dopiero chyba że faktycznie ze 300-400 złotych na 4 wizyty ale będzie chciał ze mnie ściągnąć , kasę p*********może przepracuje ze smutkiem ale kiedy kasa ? Może mi pożyczy Matka z gwarancjami

Gość gość
jestes kobieta?

Gość gość
A co to ważne ? Okropnie mi widzieć swoją twarz wyprana , Pryszczata , i brudna od zarostu ; ( smutno mi to nie jest jakiś mój zwykły sobie zaroscik który mi tam sobie jakoś rośnie ale coś strasznie widocznego już jutro. W tym wieku TO CO będzie później zacząłem się golić od góry do dołu (podobno pod włos ) żeby to zmniejszyć można powiedzieć że trochę lepiej zależy też od światła i lustra , w łazience jeszcze przejdzie ale okolic się i słyszeć ze ładnie brudna rośnie to masakra , co to k***a jest czemu tak jest ze zostają te cebulki i cienie ?

Gość gość
Byłem konsultacje , mam twarz trądzikowa i zarostu nie usunę tak tak mi powiedziała :/

Gość gość
Poczekaj trochę aż urośnie i potem go podpal .

Gość gość
S******lone to wszystko nie wiem czy przesadzam czy nie ale patrząc w lustro nie ;/ smutno mi z tym nie ma chyba metody

Gość gość
Dowiem się coś o tej depilacji jeszcze raz popytam o trądzik Itp to zacznę pracować mocno może bym to usuną i chuj przechodził ktoś coś takiego

Gość gość
Wyprowadzić się z tąd i zrobić operacje i żyć ide spać pomyślę o tym ogarniam sobie pracę będę myśleć o zaroście strasznie skóra zniszczona i zarost , nie jestem żadna kobieta jeszcze pogram z godz w haxa

Tylko i wyłącznie depilacja laserowa. Mam zniżke 20% na pierwszy zabieg w laser delux. Chętnych zapraszam do kontaktu: 889672320 lub dorocia2206@wp.pl

Gość gość
Jeśli chcesz całkowicie usunąć zarost, to może depilator ipl dobrze by się sprawdził? Osobiście używam Panasonica i jestem z niego bardzo zadowolona. To znakomity sprzęt.

Gość gość
Chyba najlepsza na ten uporczywy meszek lub zarost będzie depilacja światłem. Może spróbuj depilatora IPL? Panasonic ma na pewno fajne w ofercie. U mojej znajomej się sprawdziło, była bardzo zadowolona z efektów.

Gość gość
Ja polecam ci ipl od panasonica, można używać na twarz i ciało i daje świetne rezultaty;)