Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polakom nic nie pasuję

Polecane posty

Gość gość

Bezczelne psy,czepiacie się do Ariany za koncert charytatywny i do innych gwiazdek które wzięły w nich udział.Jesteście psami i nic wam nie pasuję.Potraficie wyciągnąć z kontekstu to co mówiła i nawrzucać,a kim wy k*****a jesteście?Nierobami i robakami z Polski.Jak czytam wasze komentarze pod onetem czy innym artykułem z dnia dzisiejszego na temat Panny Ariany to aż mam ochotę każdego z takich prawicowców namierzyć i usłyszeć jak mówi mi to w twarz?Dlaczego jesteście tak nie cywilizowanym narodem?Czemu wam ciągle nic nie pasuję?Jak by nie dała koncertu to jadem byście pluli że dała się zastraszyć a jak dała mówicie że dla lansu ha to ciekawe bo prawie 10 milionów na polskie zebrali.Fakt,to nie wskrzesi ludzi którzy tam ucierpieli ale pokazali że mają siłę i pomogą poszkodowanym.O wszystko się czepiacie jesteście c******m narodem i wstyd mi za was.Bezczelni jeszcze komentujecie co ona powinna zrobić z pieniędzmi swoimi,jak jesteście tak chętni to sami coś wpłaćcie.Polacy ogarnijcie się do cholery tyle w was nienawiści że to woła opomstę do nieba.Oglądałam koncert i szanuję.Był nawet tam Robbie Williams i Coldplay i nawrócona Miley Cyrus która jest fajną osobą.Nie siejcie tyle jadu bo i tak wam to nic nie da,jesteście ociężałym narodem i wam się nigdy nie dogodzi bo jesteście durni tyle w temacie wsumie

Gość gość
czego się spodziewasz po naszych rodakach?nie wrzucaj każdego do wora bo są jeszcze bardzo normalni ludzie,i ci w miarę ogarnięci ;) Ariana zrobiła dobry cel!ja nie oglądałem ale jestem dumny z nich,że zorganizowali coś takiego czego u nas by nie było

Gość gość
gość dziś czego się spodziewasz po naszych rodakach?nie wrzucaj każdego do wora bo są jeszcze bardzo normalni ludzie,i ci w miarę ogarnięci oczko.gif Ariana zrobiła dobry cel!ja nie oglądałem ale jestem dumny z nich,że zorganizowali coś takiego czego u nas by nie było Xxx Nie wrzucam ale piszę fakty

Gość gość
Ariana Grande to kurd**el :(

Gość gość
Oni ten koncert zrobili żeby kasę zbić i takich naiwnych jak autor wzbudzić uczucia i współczucie,tym koncertem pokazują jacy na prawdę słabi i rząd powinien po tym incydencie na koncercie Arianki wywalić każdego muzłumanina nawet dobrego i dać zapomogę i wyjebać z kraju