Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego nietknięte pasztety zasługują bardziej na miłość niż ...

Polecane posty

Gość gość

kobiety które mają trochę doświadczenia i wiedzą czego chcą,czemu pasztety zostają matkami a ich córki powielają to błędne koło i co to jest tworzą się na okrągło żyją z tymi zasadami i mają buraczane życie eh brak słów ..

Gość gość
Up

Gość gość
Takie najczęściej mają przegrane życie,młode a już w domu z dziećmi i kolejne 30 lat na wychowywaniu tych dzieci.Piękne i seksowne kobiety bawią się a potem mają rodziny i mężów

Gość gość
Zawsze się żenicie z takimi pasztetami a na boku zdradzacie hipokryci j****i

Gość gość
Te co się bawią gow/no mają a nie rodziny, nawet jak znajdą głupiego i zaciażą to szybko rozwód a później już tylko równia pochyła, staczają się, dają córkom przykład do naśladowania, zabawa, rozwiązłość a ,,miłość" przed 40 ...i rozwód :-D

Gość gość
gość wczoraj Te co się bawią gow/no mają a nie rodziny, nawet jak znajdą głupiego i zaciażą to szybko rozwód a później już tylko równia pochyła, staczają się, dają córkom przykład do naśladowania, zabawa, rozwiązłość a ,,miłość" przed 40 ...i rozwód smiech.gif Y A te co się nie bawią nic nie spróbowały tylko przeznaczają 2/3 swojego życia na dzieci,a ich dzieci robią dokładnie to samo,gdzie tu jest sens :( ?

Gość gość
gość wczoraj Te co się bawią gow/no mają a nie rodziny, nawet jak znajdą głupiego i zaciażą to szybko rozwód a później już tylko równia pochyła, staczają się, dają córkom przykład do naśladowania, zabawa, rozwiązłość a ,,miłość" przed 40 ...i rozwód smiech.gif xxx To nie mogę czegoś zrobić jako nastolatka czy dorosła bo moja córka weźmie ze mnie przykład?No weź człowieku nie rozwalaj mnie bo bawi mnie to co piszesz :D!Jak każda się tak ogranicza to głupia jest,ja dostałam swoje życie od mojej matki i mam prawo robić to co chcę,a co będzie robić moja córka jej sprawa nie będę mieć na to wpływu !

Gość gość
Jesteście poje/bani. Niezbyt urodziwe kobiety są częściej bardziej wartościowe od tych "pięknych" pustaków. Często są lepiej wykształcone, miłe, mają mniej wypaczony charakter, mają jakąś ciekawszą pasję niż instagram i paznokcie, są lepsze w seksie i nie mają problemu z wiernością. Ładne w większości przypadków nadają się tylko na jeden raz. Takiej nie upilnujesz bo większość to królowe adoracji które nie wiele mają do zaoferowania oprócz ci/py. Uroda przeminie a charakter się nie zmieni. Sam w to nie wierzyłem ale z wiekiem widzę że opieranie szczęścia na urodzie partnerki to ślepy zaułek.

Gość gość
Pasztety muszą czymś nadrabiać:D Nie można uogólniać bo znam paszteta która ma gdzieś że jest pasztetem i daje du/py na lewo i prawo. Są też przeciętne a nawet piękne mądre i wartościowe kobiety.

Gość gość
bawić się czyli dawać d**y. Piękne dają w zabezpieczeniu Pasztety bez zabezpieczenia Taka subtelna róznica :)

Gość gość
Nadrabiać? One z wiekiem zyskują, te drugie tylko tracą bo jak wyżej młodość i uroda przemijają szybciej niż się bawiące spodziewają, wtedy z adorowanych zamieniają się nagle w harpie polujące na głupiego, naiwnego biedaka, tzw pantofla któremu sprzedają głodne kawałki o miłości :-D

Gość gość
...a później już tylko stado kotów i obrabianie dopy szczęśliwym ,,pasztetom" ;-)

Gość gość
nie obrabiam tylko to jest nie sprawiedliwe bo ja staram się być dobra?poza tym większość facetów wybiera takie bo myśli że dzieci urodzą się takie dobre jak mamusia a wychodzi z tego wielkie g****o !

Gość gość
nie rozumiem tego

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Czego jeszcze nie wiesz? Wszystko zostało powiedziane, wolałabyś samochód nowy czy 20 letni po 7 właścicielach? Faceci nie mają tak na/sra/ne w głowach jak wy żeby uganiać się za mocno przechodzonym towarem bredząc o wartości doświadczenia :-D Oczywiście i wśród facetów są wyjątki, ale to desperaci albo zboczeńcy ;-)

Gość gość
Jeżeli byłaś rozwiązła to znajdź kur/wia/rza, będziecie do siebie pasowali, da ci to co ty jemu, ja nie wiem dlaczego robisz z tego problem :-D