Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depresja jak zyc i byc matka

Polecane posty

Gość gość

Mam depresje, chyba w domu kierat, w pracy wieczne konflikty podsycane przez szefow... Maz sie coraz bardziej wylacza. Mam dosc. Ktoras z was tak miala i z tego wyszla?

Gość gość
a dlaczego masz depresje? Nic sie w zyciu nie uklada?

Gość gość
Ja tez mam. Nie wiem jak sobie pomoc.

Gość gość
Praca zmienila sie w koszmary,

Gość gość
idź na l4 ale od internisty nie od psychiatry, pracodawcy nie lubią zwolnień od psychiatrów od razu taki pracownik staje sie podejrzany, wyszłam z depresji, pół roku brałam antydepresanty wyłączają złe emocje, idź do psychiatry, w międzyczasie szukaj innej pracy lub zajdź w kolejną ciążę będzesz miała ok 2 lat z głowy, w między czasie odetchniesz, leki nie do końca tu pomogą ale z naturalnych sposób mogę c polecić- pieprz kajeński codziennie w koktajlu, poszerza naczynia krwionośne w mózgu, mózg lepiej pracuje co przeciwdziała depresjom, nerwicom, bardzo odstresowała mnie akupunktura raz w tygodniu koszt 120,00 zł ale warto już po pierwszej sesji zaczęłam dobrze sypiać, byłam spokojniejsza, bardziej wypoczęta i odstresowana, działaj bo depresja będzie się pogłębiać i w wkrótce będzie też chorować twoje ciało, poza tym przed snem muzyka relaksacyjna, dużo spacerów, a na przyszłość wiesz jak uniknąć mobbingu? poczytaj książki z rozwoju osobistego -asertywność, komunikacja, cięte riposty, negocjacje, toksyczni ludzie, umiejętności społeczne lub idź na szkolenia weekendowe z rozwoju osobistego, mnie gnojono a dzisiaj to ja przeczołguje osoby, które mnie gnoiły i w ogóle widzę że to wszystko mi bardzo dużo dało że teraz w kontaktach z ludźmi radze sobie o wiele lepiej niż przeciętni pracownicy, kiedyś w pracy byłam zastraszana i mobbingowana a dzisiaj każdy się ze mną liczy a osoby, które mnie gnoiły zostały przeczołgana i dzisiaj każda z nich 10 razy się zastanowi zanim wejdzie m na głowę