Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudnąć do wakacji

Polecane posty

Gość gość

Niedługo wakacje a ja znowu będę wyglądała jak wieloryb ..... przy wzroście 170 wazę aż 54 kg. Jak schudnąć ?

Gość gość
Jeżeli chodzi o wagę, to moim zdaniem jest ona prawidłowa.Moja siostra wazy tyle samo, będąc 10 cm niższą od Ciebie, a nie wyglada źle.Moim zdaniem, jeżeli już wyglądasz źle, to może to być spowodowane nadmierna ilością wody w organizmie.Polecam ograniczyć sól i cukier w swojej diecie oraz jakaś dawkę ćwiczeń, w szczególności na tą partie ciała, która chcesz poprawić.A i nie zrozum tego źle, ale musisz jeść normalne posiłki, a nie jechać na głodówce, która i tak nic nie daje

Gość gość
Soli i cukru nie używam już od 10 lat. Nogi mam fajne tylko ten brzuch....

Gość gość
To może wyślij jakaś fotke, tego swojego brzucha.Cieżko jest powiedzieć bez poglądu na sytuacje, co tam się może dziać.Może tylko sobie wmawiasz, że jest tak źle? Poza tym, bardzo ważne jest również odpowiednie nawodnienie organizmu oraz regularny 7-8 godzinny sen, ktory wpływa na nasz metabolizm.

Gość gość
Tzn złe Sie wyraziłam nic ni słódze bo słodycze Ro uwielbiam

Gość firanka8989
Ja tam jezdze na rowerze caly rok, ale w marcu mi ukradli i nie mialam finansow... no wiec na wakacje kupuje sobie nowa Indiane ;) Rower jest zawsze dobrym pomyslem na schudniecie, ujedrnienie, energie... :)

Gość gość
Ja jade na wakacje odchudzające do ośrodka debrzyno: http://debrzyno.com.pl/. ZObaczcie sobie ofertę, może i was zainteresuje bo jest naprawdę ciekawa moim zdaniem :)

Gość gość
Kobieto grzeszysz. To co ja mam powiedzieć, po porodzie 120 kg, przy 172 cm wzrostu. To jest coś większego niż wieloryb?