Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękitnaa

Deszczowy wtorek

Polecane posty

Gość błękitnaa
Wy daleko od siebie mieszkacie? :D

Gość błękitnaa
Weź nie strzelaj :( :D

Gość błękitnaa
Nie sugeruj się pepsi :D

Gość dobra zmiana
no serio przynajmniej raz na dwa dni piszecie :D no starosc nie radosc czlowiek stary to oblesny i galaretowaty :D od poczatku to pisze to wy ciagle zaprzeczacie ze jednak nie :D z babami to sie czlowiek nigdy nie dogada:classic_cool:

Gość błękitnaa
No ok, skoro sam pisze, że wszystko mu zwisa, i że może tylko raz w roku, to faktycznie może to prawda.

Gość dobra zmiana
nie jadam parówek :D

Gość błękitnaa
Nie mówię o Tobie.

Gość błękitnaa
Ty nam nie mówisz, że jesteśmy grube i brzydkie, Ty ogólnie jesteś chamski.

Gość błękitnaa
Cham megaloman :D

Gość błękitnaa
Cały cham., a też sam :D

Gość błękitnaa
Trochę głupio, zważywszy na to, że nas nie widział.

Gość błękitnaa
pyk

Gość błękitnaa
pyk

Gość błękitnaa
pyk

Gość błękitnaa
pyk

Gość dobra zmiana
Ty ogólnie jesteś chamski. > nie ogolnie tylko jestem:D nie meloman tylko megaloman:classic_cool: nie jestem chamski dla was ja po prostu staram sie was sprowadzac na ziemie jak za bardoz odlatujecie w zachwyt nad swoimi osobami :D powiedzmy ze jestem waszym zderzeniem z rzeczywistoscia:classic_cool: a z tylkiem zartowalem nie ogladam go sobie nawet :D

Gość błękitnaa
nie meloman tylko megaloman x No źle mi się napisało. xx Nie po to tu przychodzimy żeby zderzać się z rzeczywistością.

Gość dobra zmiana
Cham mówi, że jesteśmy desperatki. > nie tego akurat nie mowie, ale tak jestem rpzekonany ze kobiety w sile wieku :D to juz raczej nie sa miss swiata nawet jak sobei to codziennie wmawiaja na forum:classic_cool::D staram sie wam to uparcie uswiadamiac abyscie nie przezyly rozczarowania jak wam to ktos powie face to face:classic_cool: skromnoscia nie grzeszycie to ktos wam musi od czasu do czasu cos obiektywnei napisac co wy traktujecie jak wbicie wielkiej szpili w swoj sexowny rzekomo tylek :D

Gość dobra zmiana
Ale on jest przecież przekonany o tym że jesteśmy brzydkie.> nie napisalem ze brzydkie pewnie wygladacie adekwatnie do wieku :classic_cool: na tle innych rowiesniczek plasujecie sie ok sredniej moze nieco ponad:classic_cool: tak sobei was wyobrazam no i same piszecie ze jak ktos o czyms pisze to przewaznei jest odwrotnie ale gdyby to byla prawda to odwrotnosc tego o czym piszecie to by byla fiona ze shreka :D

Gość dobra zmiana
Nie po to tu przychodzimy żeby zderzać się z rzeczywistością. >> no wiem ze przychodzicie tu aby maciek was zainspirowla co do gara wlozyc albo co na chleb polozyc ale nie zaszkodzi jak przy okazji ktos was zderzy:classic_cool: ja przychodze tu aby zderzac ludzi z logika i rzeczywistoscia :D

Gość błękitnaa
Nie przypominam sobie żebym aż tak często pisała jaka to ja jestem atrakcyjna. Jeśli pisałam, to w kontekście żartów. To nie ja pisałam, że tańczę na rurze i wybielam zęby :p

Gość dobra zmiana
ufff chociaz jedna osoba sie nie obraza na to ze ktos ma swoj stereotyp czy swoja wyobraznie :D dzieki ci egosciu przywracasz wiare w ludzi :D

Gość błękitnaa
Tak, dzięki Maćkowi wiem,że wspaniały obiad to kanapki z pasztetem.

Gość dobra zmiana
ja tez pisze w kontekscie zartow gapo:classic_cool: ale wiadomo kazdy zart ma troche prawdy :D

Gość błękitnaa
Ale to nie tylko Ty piszesz, wiecznie jacyś goście wpadają nam napisać, że jesteśmy starymi, samotnymi brzydkimi babami, a może to też Ty ? :D

Gość dobra zmiana
dobra juz sie nie wykrecaj jestes w naszej wyobrazni tanczaca z rurą i tak musi zostac:classic_cool: dzieki tobie "znam" jedna osobe ktora tanczyla na rurze to znacznie poszerzylo moje horyzonty :D

Gość błękitnaa
Tu to nigdy nie wiadomo kto żartuje, a kto pisze prawdę. Całe kafe w jednym zdaniu.

Gość dobra zmiana
nie ja nie musze pisac jako gosc bo jestem chamem jako ja wiec po co sie wylogowywac, leniem jestem wiec wole byc chamem niz ciagle sie przelogowywac :D a ci goscie raz pisza to samo co ja a za chwile ponosi ich wyobraznia i by chcieli od was to i owo wiec ja ta klade na karb niezrownowazenia a nie chamstwa z ich strony :D

Gość dobra zmiana
prawdziwi cham z reguly jets mily dopiero jak cos mu sie nie spodoba np. uslyszy odmowe lub cos niemilego to wychodzi z niego cham :D ja jestem naturalnym chamem niezaleznie od okolicznosci:classic_cool:

Gość błękitnaa
No mężczyźni ogólnie bywają niezrównoważeni....