Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wierzycie w reklamy

Polecane posty

Gość gość

wiem ze pytanie glupie i ze z pewnoscia 99% z was nie wierzy tylko w takim razie po co taki badziew powstaje ? typu przekrojony burak na zdjeciu i podpis - to spala tluszcz w 24 godziny albo 70 letnia babcia wyglada na 30 latke to usuwa zmarszczki w godzine albo wlosy ci odrosna w tydzien albo wiszaca po ciazy skora po tym znika w 3 dni ktos w to klika ? ktos kupuje ten szajs?

Gość gość
wiem ze pytanie glupie i ze z pewnoscia 99% z was nie wierzy x no zdziwiłabys sie, raczej 50% wierzy... zobaczą jakąs szmate lewandowską w reklamie i sie jaraja ze to super bo ich idolka pajac to reklamuje... zobaczą jej facecika w reklamie i leca kupic te dziadowskie telefony chinskie huaweje zobacza w reklamie tv lub internetowej jakies bzdury o jęczmieniach, afrykańskich mangach i kupują to myslą ze schudną, faceci wierzą w srodki bez recepty na sflaczałego fiuta... ludzie są DEBILAMI - inaczej by nie głosowali na PO-PIS tylko debile to robią PS: 20% Polek je/bie się bez gumy stosując stosunek przerywany, uwazają takie dymanie za SKUTECZNĄ FORME ANTYKONCEPCJI patologia

Gość gość
Juz wole naiwne osoby kupujące tego typu rzeczy niz taka chamską wulgarna prostaczkę jak ty, uważającą się za super inteligentkę.

Gość gość
Poczytaj sobie o sprawie Kaszubskiego - dobitny dowód na to, że masa ludzi to osły dające się naciągać jak ostatni idi0ci. Zresztą, podobnie działających "firm" jest cała masa na necie, i koszą kasę na naiwnych aż puch leci.

Gość gość
dzieki , przeczytalam i szczerze jestem w szoku ! ale nawet tu na kafe jest plaga spamerow roznych specyfikow szczegolnie jesli chodzi o diety i odchudzanie

Gość Tidi21
Ja się nabrałam na reklamę Liporedium i kupiłam w niemalże hurtowej ilości - 4 opakowania. Zużyłam zaledwie jedno, bo mnie dopadły zaparcia po nim,

Gość gość
Wystarczy posluchac jutuberek, albo zobaczyc te stado wyglodnialych idiotek na jakims ivencie reklamujacym swoje nowe kosmetyki Jakim trzeba byc matolem by poswiecac swoje zdrowie na testowanie badziewia

Gość Rozallia21
Fakt, ten Liporedium jest bardzo ofensywnie reklamowany. Pewnie dlatego, że realnie nie ma żadnego działania i jedyne co dobrze w jego przypadku funkcjonuje to marketing.

Gość Ullka25
Ja z liporedium miałam nieprzyjemność się spotkać na początku tego roku też po usłyszeniu reklamy w radiu. Zamiast mi pomóc w odchudzaniu to mi je praktycznie uniemożliwił. zaparcia które spowodował nawet z błonnikiem jabłkowym w diecie utrzymywały mi się ponad tydzień

Gość gość
15.47 kolejna ktora wierzy ze schudnie stosujac jakies wspomagacze, Niektore baby sa tak naiwne, ze az strach, a przy tym glupie, bo zdrowia nie szanuja.