Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ODDZIAL LEKOWY NERWICE SZPITAL JURASZ BYDGOSZCZ

Polecane posty

Gość gość

byl tam ktos z was? Bo ja bylam na kawlifikacjach i w poniedzialek ide na oddzial, czy sa tam fajni terapeuci?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
też mnie to ciekawi , a jak wrażenia po kwalifikacjach ?

Gość gość
ja tam byłem, miło wspominam, fajni ludzie, świetna psychoterpeutka miała ze mną terapie, pielęgniary fajne, ogólnie jak w domu, pierwszy dzień tam to trochę dziko było, wiadomo nowe miejsce, nawet chciałem się wypisać, ale jak już potem na koniec wychodziłem to aż nie chciało się wychodzić tak fajnie tam było, do tego z tymi ludzmi wszystkimi sie człowiek zżył itd ale mam z wieloma osobami kontakt stamtąd przez fb

Gość gość
Najpierw 4 miesiące czekania na rozmowę kwalifikacyjną potem kolejne 4-6 miesiący czekania na przyjęcie na oddział , przegięcie

Gość gość
Jak długo czekaliście zanim Was przyjęli ?

Gość gość
hej, dostalam dzis skierowanie i lekarka mowila ze to w ciagu paru dni sie załatwi... zadzwonilam i termin w styczniu boze co za kraj

Gość gość
nie możliwe, jak masz już skierowanie to dzwonisz do nich na rejestracje które odbywają się co piątek i na to nie czeka się dłużej niż 2 tygodnie, ja od razu w pierwszy najbliższy piątek miałem termin, jak już mają komplet to rejestrują na kolejny tydzień, w kazdy piątek przyjmują około 5-6 osób, potem na tej kwalifikacje mówią ci już czy cie przyjmą na szpital czy nie, jeśli tak to nie podadzą ci konkretnego terminu bo to wszystko potem zależy czy ktoś wychodzi z oddziału czy nie bo mają 31 miejsc, więc zeby przyjąć kogoś nowego to ktoś musi już oddział opuszczać, różnie ludzie czekają, jedni kilka tygodni, inni miesiąc, ale tam nie było nikogo kto by czekał dłużej niż 5 tygodni, mi się fartnęło i zaledwie 10 dni czekałem na przyjęcie od czasu kwalifikacji

Gość gość
Ośrodek Leczenia Zaburzeń Psychicznych, Lękowych i Afektywnych Przyjęcie odbywa się na podstawie skierowania od lekarza psychiatry, po rozmowie kwalifikacyjnej z zespołem ośrodka (piątek, godz. 10.00 – po wcześniejszej rejestracji – tel. 52 585 42 72). Po zakwalifikowaniu pacjent zostaje wpisany na listę oczekujących a o terminie przyjęcia zostaje poinformowany telefonicznie. x co piątek o 10tej, zadzwon pod ten numer na rejestracje jak juz masz skierowanie

Gość gość
jak oceniacie pobyt na tym oddziale ? warto było tam iść , pomogli ?

Gość gość
Czy tylko strata czasu to była ?

Gość gość
Sam fakt tego ile się czeka na przyjęcie świadczy o ich skuteczności leczenia beznadziejnej lub zerowej