Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tez uwazacie ze polozne to wspaniale kobiety?wybraly zawod z powolania

Polecane posty

Gość gość

I to się ceni

Gość gość
Nie przesadzaj :-) Jak w każdym zawodzie sa profesjonaliści i ci którzy powinni zmienić zawód bo sie do niego nie nadają ;-)

Gość gość
Byłam przy ostatnim porodzie w szpitalu w którym właśnie tak było, wszystkie położne, i ta która mi towarzyszyła przy porodzie, i te opiekujące się pacjentkami w połogu, i te od noworodków, były naprawdę na medal. Byłam w szoku, bo to nie pierwszy pobyt, a i ogólnie ze służbą zdrowia miałam kontakt, jest i tak coraz lepiej pod tym względem ale takiej empatii, troski i profesjonalizmu jak tam jeszcze nie spotkałam. I zawsze o tym mówię jak słyszę głupie teksty o tym jak to one tylko siedzą, kawkę piją i robią łaskę że podejdą do pacjentki.

Gość gość
Polozne Zarabiaja lepiej niż lekarza jeśli maja swoja działalność oprócz etatu

Gość gość
Po porodzie dośc długo leżałam jeszcze w szpitalu, więc miałam styczność z wieloma położnymi. Wszystkie były wyjątkowo miłe i oddane swojej pracy. Ale generalnie ja chyba mam szczęście do ludzi, bo zawsze spotykam miłe sprzedawczynie czy urzędniczki. Nigdy nie mam do czynienia z jędzami, o których często pisze się na kafe.

Gość gość
Lepiej od lekarza, wieksxego idiotyzmu nigdy nie słyszałem. Mój kolega ginekolog 30 000