Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lekkie plamienie w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Jestem w 9 tc. Dzisiaj po seksie pojawilo sie u mnie leciutkie plamienie. Sluz byl lekko zabarwiony. Trwalo to okolo godzine. Nie moge dodzwonic sie do mojego ginekologa. Wczoraj bylam na wizycie i wszystko bylo ok-mialam usg i serduszko bije, zadnych patologii itp. Mialam tez pobierana cytologie. Prosze o pomoc. Moze ktoras z Was tak miala?

Gość gość
Dla mnie współżycie w czasie ciąży jest nie do przyjęcia. I jeszcze potem nerwy że plamienie... Masakra.

Gość gość
A ha uwazam wspolzycie w czasie ciazy za normalne. Lekarz powiedzial, ze aktywbosc seksualna mozna utrzymac normalna. Coz za zasciankowe poglady.

Gość gość
Tamta to chyba ta jedna z tych stekaczek o dziecko. To normalna sprawa jesli ciaza jest zdrowa.

Gość gość
A nie mozesz pojechac na SOR?

Gość gość
Mogę być nazwana stekaczka o dziecko, choć o nie nie stekalam i mam niewiele ponad 20 lat i cudownego męża, ale nigdy bym sobie nie wybaczyła gdyby coś się złego miało stać z tego powodu... Bez przesady... Paręnaście tygodni bez seksu ale mi wyczyn

Gość gość
Niestety poronienia po seksie się zdarzają:-(

Gość gość
W dodatku w tak wczesnej ciąży kiedy dzidziuś jest naprawdę malutki, łożysko się dopiero tworzy tak naprawdę

Gość gość
Tak?! To ide uprawiac seks! Moze poronie!

Gość gość
Szkoda ze tu zapytalam.

Gość gość
Zapytaj o to swojego lekarza, a nie na forum. Seks w ciąży to coś pięknego, jeśli lekarz nie zabroni, życzę ci udanego współżycia do porodu. :)

Gość gość
Autorko, na moje oko nie ma powodu do zmartwienia. Plamienie, zwalsCza taka ciemna, stara krwią raczej nie zwiastuje niczego złego. Raz po stosunku i ja tak miałam. Gorzej jesli jest to krew żywa, jasnoczerwona i jest to taka ilośc, ze wskazuje juz na krwotok- A krwotok to większy ubytek krwi niz podczas miesiączki- tak powiedziała mi położna, gdy byłam w ciąży, juz po terminie i akurat miałam plamienie i pojechałam do szpitala na izbę porodówki. Jesli naprawdę sie stresujesz to jedz do szpitala albo dzwon do lekarza aż sie odezwie. Ja lekarzem nie jestem, wiec moge sie mylić - mowie to co wiem, co mnie sie zdaje.

Gość gość
15.20 kiedyś był to niechlubny sposób na poronienie właśnie... Autorko, zapytalas to masz odpowiedzi. Ja bym już więcej nie ryzykowała po prostu a teraz musisz jechać do lekarza pilnie i oby się dobrze skobczylo. Ot, było to potrzebne.:-(

Gość gość
to bywa we wczesnej ciazy, wiec bez paniki. Ale oczywiscie lepiej sprawdzic.

Gość gość
Mi lekarz mówił,że może się zdarzyć oczywiście delikatne