Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

roszczeniowy chlopak

Polecane posty

Gość gość

Mój chlopak wprost uwielbia sie nad soba uzalac. W stylu ze ma p********e w zyciu przez rodzicow bo tacy do d**y byli itp. Staram sie go wspierac i w ogole, ale czasami sie zastanawiam czy to napewno dobry chlopak dla mnie. Nie lubie tak roszczeniowych ludzi. I jak mu przetlumacze to przyznaje mi racje i zaczyna dostrzegac moj punkt widzenia, ale sam od wszystkich potrafi tylko wymagac i dopominac sie o swoje na wstepie. Nie wiem co robic, jestesmy 4 lata ze soba i jako osobe go lubie i kocham, ale nie wiem czy zycie na dluzsza mete bedzie mozliwe i czy nie trace czasu. Czesto sie klocimy przez to ze mamy tak rozne poglady, jest lepiej z czasem, tylko czuje sie jakbym byla jego matka ktora musi go najpierw wychowac.

Gość gość
a ile macie lat? Gdzie on pracuje? Ty masz lepszą sytuację, niż on?

Gość gość
z wlasnego doswiadczenia powiem krótko, daj mu warunek-albo dosc uzalania sie nad sobą albo spadaj.Zrób sobie rachunek za jakis czas i jak stwierdzisz ze nic sie nie zmienia to znaczy ze juz tak zostanie. Ja przerabiam hazardziste ze sklonnoscia do alkoholu i masakra

Gość gość
Ja mam 23 a on 21. Sytuacje mam lepsza, mam dosc dobry kontakt z rodzicami ale nic samo z siebie nie przyszlo. Aktualnie mieszkamy u moich rodzicow przez sytuacje z jego rodzicami, szukamy czegos dla siebie ale latwo nie jest. Ja jeszcze studiuje a on pracuje na magazynie. Mieszkamy w Holandii, ja 10 lat on 5. Byl starszy niz ja jak tutaj przyjechal i nie mial tez az tak mozliwosci, ale gdyby nie ja to by nawet nie poszedl sie uczyc. Wiem ze to w duzej mierze przez jego rodzicow bo go nie wpierali, dla nich to w ogole najlepiej jakby poszedl do pracy i im dawal pieniadze bo im wiecznie malo.