Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrtoka9999

narzeczony wygania mnie do pracy

Polecane posty

Gość stokrtoka9999

Mój chłopak jako nastolatek by nagminnie pouczany przez ojca, aby pracować. Ojciec wmawiał mu, że jest pasożytem i nierobem każdego dnia. Wszystko stalo się po śmierci matki chłopaka. Od tamtej pory on i jego ojciec uważają kobiety za ''utrzymanki'', które trzeba wygonić do pracy. Od kilku lat narzeczony robi mi to samo. Wyzywał mnie od pasożytów i nierobów. Obrzydzał mi własną rodzinę, mówiąc że siedzę na ich utrzymaniu. Obecnie mam tego dość. Przez kilka lat prania mózgu nie mam ochoty szukać żadnej pracy, bo chce mi się rzygać. Ostatnio zapytałam go, kiedy weźmiemy ślub. Skonsultował to ze swoją koleżanką z pracy, którą skomentowała moje słowa '' nie żeń się z nią, bo w CV zobaczą, że jest mężatką i nie przyjmą jej do pracy'' jestem zrozpaczona. mimo że mnie wiele razy przepraszał, nie zmienił się. ps. ze swoją byłą chciał mieć ślub, dzieci, itp i nie wyganiał jej do pracy

Gość gość
ma rację; jesteś pasożytem i nierobem. a chłop ma rozum i na szczęście fiootem nie myśli, żeby z leniem ślub brać

Gość gość
Słabe prowo

Gość gość
Daj mu kopa w zad

Gość gość
Jak chcesz papusiać to trza pracować