Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze dzieci serio tak długo potrafią wyleżeć w wózku głębokim?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży i często obserwuję sąsiadki lub koleżanki jak potrafią wiele godzin spacerować z wózkiem głębokim, a dziecko ani drgnie, nawet nie zapłacze. Serio tak to wygląda? Widzę mamusie, które siedzą w parku, czytają książki, a nogą bujają wózek i to dziecko naprawdę wyleży tyle czasu. Taki maluch nie płacze, że chce na ręce? Wystarczy pobujać wózkiem i już śpi? Mam nadzieję, że po nieprzespanych nocach będę miała energię by tyle godzin dziennie pchać wózek, bo na razie średnio sobie to wyobrażam

Gość gość
Zalezy u mnie pierwszy w wozku aniolek a drugi nie lubil wychodzic na dwor w ogole. Darl sie jak opetany

Gość gość
U mnie jesli nie zasnął jeszcze w domu przy ubieraniu to nie było spaceru. Podejrzewam, ze zwyczajnie sie nudził, a moze nawet trochę bal w gondoli i, gdy sie budzil, zaczynał płakać to było po spacerze. To był styczeń/luty, wiec nawet nie ryzykowałam wyjmować z wózka na mrozie. Niewygodnie i zimno. Dopiero, gdy coraz bardziej zaczynał sie interesować światem, obserwować to juz było ok no i zrobiło sie ciepło i jak zczyna marudzić w wózku, to biorę na ręce i sobie krążymy:)

Gość gość
U mnie synek przy ubieraniu darl sie w nieboglosy (styczniowy- wiec kombinezon trzeba bylo zakladac), a jak tylko wyszlam na swieze powietrze to zasypial jak za dotknieciem magicznej rozdzki. Moglam chodzic godzine, dwie, trzy- w zyciu nie zaplakal na dworze. Teraz mam drugie dziecko, tez styczniowe i historia sie powtarza :) Tylko juz niestety nie moge sobie posiedziec w parku z ksiazka bo starszy ma 3 lata i trzeba sie z nim bawic.

Gość gość
Moje spaly w wozku. Syn teraz tez sobie po prostu patrzy. Ale ja zawsze wychodze z przewinietym i nakarmionym dzieckiem i nawet te 3 godz moge.