Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej, jestem mama 2,5 miesiecznego przeslicznego chlopca, jednak mam wrazenie ze dopada mnie kryzys lub depresja poporodowa... Maly nie chce spac w dzien mimo ze przesypia cale noce, nie potrafie go odlozyc do lozeczka tak zeby sie nie obudzil, nie chce spac w lozeczku tylko w lezaczku-bujaczku a wiem ze to nie dokonca zdrowe dla kregoslupa, ciagle bije sie z wyrzutami sumienia, czasem krzykne na niego... JA WIEM PROSZE NIE MOWCIE MI O TYM BO WIEM, moje malenstwo jeszcze nic nie rozumie i moje krzyki przechodza na niegoa on nie rozumie co robi i dlaczego jego mamusia jest na niego zla. Staram sie kontrolowac ale czuje sie bezsilna, moj narzeczony nigdy nie ma problemu nie musi go bujac polozy do lozeczka wlaczy melodyjke i spi a ja robie to samo i mi sie nie udaje... Co robic...

Gość gość
Wyluzuj!!!!!

jak to? wyladowuje sie na dziecku bo jestem przemeczona i bezsilna, mam wrazenie ze jestem najgorsza matka na swiecie :(

Gość gość
Mniej stresu. Jestes jakas choleryczka po prostu.

Gość gość
nie jesteś złą matką ,poprostu czasem jest ciężko samej w domu a dziecko marudzi płacze itd, przerabiałam to samo, u mnie pomógł sposób z koszulką, karmiłam piersią i dziecko lubi czuć zapach mleka, poprostu wkładałam do łóżeczka pieluchę tetrową używaną do karmienia albo swoją koszulkę i spała w łóżeczku,spróbuj położyć obok dziecka jak zaśnie może podziała, dodam że miałam coś w rodzaju depresji poporodowej,bardzo pomagał mi mąż

Gość gość
ja też czasem jak nie dawałam już rady to krzyknełam na synka, strasznie tego żałuje , ale bywało że nakarmiony przewinięty itd płakał kilka godzin, poprostu weź kilka głębokich oddechów staraj się uspokoić i nie krzyczeć ( u mnie działa) , dziecko się boi i przestraszone płacze jeszcze bardziej.

dziekuje serio juz mam wyrzuty okropne, placze razem z dzieckiem...jestem za granica sama bez rodziny tylko z narzeczonym..a co z tym lezaczkiem, klade go w nim ale czy to dobry pomysl?:( poki co to jedyne rozwiazanie problemu gdy jestem sama w domu...

Gość gość
Nikt nie mówił że będzie łatwo:-) wszystko przemija nie martw się, postaraj wyluzować, dasz radę. I pamiętaj że nie Ty pierwsza i nie ostatnia masz takie problemy.

Gość gość
Drzemki w dzień spokojnie w lezaczku, ustaw na najbardziej poziomej pozycji. I wyluzuj, krzyknęłas, trudno, nie rozpamiętuj. Stało się. Będzie coraz łatwiej :)

Gość gość
Ja zostawiłam przy rynku swoją koszulkę żeby czuło mój zapach.