Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż miał romans z przedszkolanką jak ją zniszczyć?

Polecane posty

Gość gość
Ona wie,ze mąż ze mna sypia (choć jej pewnie klamie,ze ze mna nie sypia) i nadal chce miec z nim do czynienia i sie przyjaxnic. Zaraz oszaleje

Gość gość
Zacznij ciekawiej pisac to prowo,bo ci upadnie jak poprzednie

Gość gość
Wparuj tam i zrób jej karczemną awanturę na całe przedszkole, nie masz nic do stracenia. Dyrekcja usłyszy, dzieciaki opowiedzą o takim smaczku rodzicom i baba będzie skończona w środowisku.

Gość gość
Wiem,ze moge tak zrobic. Ale wtedy moge zapomniec,ze mąz sie ze mną pogodzi:( On mnie znienawidzi.

Gość gość
ku/rwie nic nie przeszkadza nawet to że zlizuje soki żony

Gość gość
Ja bym zaryzykowała. Tak naprawdę to byłby dowód, że go kochasz i zrobisz wszystko żeby go zatrzymać. A stracić to go możesz jeśli nie pogonisz tej kwoki. Ewentualnie zadzwoń do niej i powiedz, że jeśli się nie odp... to wtedy zrobisz to, co napisałam.

Gość gość
Mąż powiedział,ze sobie cos zrobi jak ja bede chciala ją zniszczyc,a wtedy straci ojca dzieci na zawsze. Potrafil mnie tak szantazowac w chwilach kłotni, emocji jak prosilam go by przestal sie z nią kontaktowac. Nie wiem co mam robic, moje proby prosby nic nie skutkowały.

Gość gość
Wydaje mi sie,ze im bardzoej pokazuje mężowi,ze mi na nim zalezy, tym bardziej on staje sie pewniejszy siebie i robi co chce. Mowi mi,ze chce "wiecej luzu i wolnosci" nie gniewa sie jesli ja sama chce sobie gdzies jechac na caly weekend. Mowi,ze mu to nie przeszkadza, wmawia,ze nie umiem "pobyc sama" tylko ciagle z nim. Co ta dziewczyna mu zrobila,ze on wrecz jest za nią i jej broni?

Gość gość
Mąż wmawia mi jak mantre ,ze chce miec z nią kontakt i tyle. Powiedzial,zebym dala jej świety spokój.

Gość gość
Moglabym ją tak zawstydzić w pracy ale wtedy wszyscy w miescie wiedzieliby ,ze moj mąż miał romans..wstyd:(:(

Gość gość
Masz męza dupka , ktory jej obiecal,ze z nią bedzie, stad ona nie chce tracic z nim kontaktu.Ile to trwa?

Gość gość
Nie wiedzialam,ze niektorym tak sie nudzi,ze wymyslaja kolejne bzdetne prowokacje.

Gość gość
Bo mąż ma cie w d***e. I tak mu wybaczysz bo nie masz honoru. Wiesz czego on sie boi? Ze jak odejdzie bedzie najgorszym skurkowancem, opinia publiczna go sama zniszczy,ze cie zostawił. Nie potraficie sie normalnie w przyjaxni rozstac, miec godnosc, ty nie odpuszczasz. Masz męża frajera, ktory sie boi tego co by było po rozwodzie. A byloby piekiełko nie?

Gość gość
No jeśli miał z nią romans i teraz nie potrafi uszanować tego, że wymagasz aby zerwał kontakt, to już kuriozum i zwykła bezczelność. Ten facet i tak od ciebie odejdzie.

Gość gość
Nie odejdzie olać takie drobne flirty.

Gość gość
NIE ODPISUJCIE TEJ ZNANEJ PROWOKATORCE OD tematów mąż-romans-nie odchodzi,ale ma kontakt. Ona zaklada co i rusz podobne prowo.

Gość gość
Co zrobić? Zapiertttolić koorfe tyko tak, żeby nikt nie widział.

Gość gość
to jest provo sfrustrowanej prostytutki która nie chce się odczepić od żonatego. przestań k***o tu zmyślać że on nie chce zerwać kontaktu bo to ty go szantażujesz. jak dostaniesz wp*****l od żony to może wreszcie się odwalisz od cudzego męża ty śmierdząca d***** j****a

Gość gość
Jak chcesz co zrobic w tej sytuacji, co mąż czuje do przedszkolanki, czy grozi Wam rozpad małżenstwa przez nia czy tez jest to chwilowe zauroczenie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ale mąż jej powiedzial,ze chce z nią kontaktu

Gość Pielmieni
Myślę, ze powinnaś bardziej starać się o męża. Zaspokajać jego fantazje kulinarne i erotyczne. Może zaprosić na jakieś egzotyczne wczasy? Inaczej on może odejść do tej przedszkolanki.

Gość gość
Romans to znaczy co byl seks ?

Gość gość
Żono weź Ty się kobieto ogarnij!! W tym wypadku to On jest winny nie jakaś tam laska... skoro nie dociera do niego co mówisz i czego wymagasz w małżeństwie... to zmień front... i postrasz kretyna rozwodem i konkretnymi alimentami... może się trochę przestraszy... a jak to nic nie da to kopnij dziada w tyłek i tyle... kuźwa tego kwiatu jest pół światu ;-)

Gość gość
jak jej chcesz zrobić oborę to może narazie nie w pracy... ale np. na FB jakieś wpisy żeby przestała się spotykać z żonatym i niech nie zabiera dzieciom ojca. Pojechać tam sobie po niej... a znajomi i rodzina niech widzą - to dopiero będzie jazda :-D i jeszcze napisz żeby nie pisała bo czytasz wszystkie jej smsy ;-)

Gość gość
A gdzie sie poznali? Niech twój maz napisze ze ma mu dać spokój. Idź na rozmowę do jej dyr

Gość gość
Są strony w necie oferujące jazdę sportowym samochodem ale też koparką, buldożerem czy nawet czołgiem Jeśli to nieduże przedszkole to 15min jazdy nie wyniesie cie drogo Sprawdz wczesniej gdzie są ściany nośne

Gość gość
Ha ha,jeszcze wezmie serio te rady ta prostaczka od prowo.

Gość gość
Bo twój mąż frajer jej naobiecywał,ze sie rozwiedzie. Po co miaqlaby z nim miec kontakt? Niby po co? Spytaj męza co jej naobiecywał, moze on z tych typu "Odejde od zony, rozwiode sie ,jestem nieszczesliwy"? Martwi mnie tylko to,ze napisalas,ze jemu brakuje luzu. Luzu od Ciebie? Bo jak tak, to kiepsko to widze.

Gość gość
Chętna samica słyszy tylko to co chce usłyszeć. Więc w jaki sposób on może być winny skoro nie mówi prawdy. Tylko robi jej uprzejmość żeby chwilę mogła suszyć kły.