Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje życie jest do doopy

Polecane posty

Gość gość

Ojciec zdradza matkę jestem biedna mam chorobę psychiczną , ojciec znęca się nad rodziną a moim jedynym zajęciem jest hejtowanie na kafeterii , a wy jak przegraliscie życie ?

Gość gość
Dodam że mam poczucie winy nawet jeśli ktoś mmie skrzywdzi a ja się obronie :(pocieszcie powiedzcie czego wy w swoim życiu zalujecie albo dlaczego wam też się nie udało

Gość gość
moj kazdy dzien wyglada podobnie, jestem nudna, zalosna, mam fobie spoleczna, nie hejtuje na kafeterii, raczej uzalam sie nad soba a potem czytam hejty, brat tez mnei hejtuje, wszedzie widze nienawidzacych mnie bez powodu, jestem nadwrazliwa, potrafie sie rozplakac przez glupi komentarz zabij sie albo przytyk ze strony brata.

Gość gość
Ja kiedyś byłam normalna ale to forum zrobiło ze mnie podła hejterke , żałuję tego co robię ale mi psychika siada , w domu maltretuje mnie ojcirc a ja się wyzywam tutaj :( mam nadzieję ze Bóg i ludzie mi to wybacza

Gość gość
Patologia niestety rodzi patologię : /

Gość gość
Ja ci nie wybaczę, mam nadzieję że to wszystko do ciebie wróci i tego ci życzę.

Gość gość
20:01 ale takim zachowaniem pokazujesz ze sama jesteś bardzo msciwa więc to znaczy ze twoją mscjwosc tez do Ciebie wróci , ludzie którzy bardzo żałują mogą uciec od karmy , za to ludzie msciwi tacy jak Ty nie

Gość gość
Jedyna droga żeby odciąć się od karmy jest żałować i przestać tak robić a Ty która powiedzialas ze jej źle życzysz zobaczysz co Ciebie dopadnie

Gość gość
Sama nie robię nikomu nic złego, ale jeśli ktoś mnie skrzywdzi bez powodu, to życzę mu bardzo źle i to mu się zawsze spełnia. Tak więc oczekuj najgorszego.

Gość gość
Takie są problemy dzieci DDA ciężko z nimi wytrzymać ale to nie ich wina , to ich rodzice zrobili z nich potworów ciągle maltretowanie psychiczne robi z nich socjopatow

Gość gość
Jestem dobra, życzliwa i pomocna, ale za niesprawiedliwość się mszczę i wierz mi, życie samo podsuwa mi okazje do zemsty. Tylko sięgnąć ręką.

Gość gość
20:13 wiesz że za życzenie komus źle jej karma może spasc na Ciebie ? Ona zalujac uwolnila się od tego za to Ty życząc jej źle sciagasz zło na Ciebie , nawet nie wiesz jak karma funkcjonuje , zło przyciąga zło ty zlorzaczac komuś sciagasz na siebie jeszcze gorsze bagno niż ona

Gość gość
20:13 wiesz że za życzenie komus źle jej karma może spasc na Ciebie ? Ona zalujac uwolnila się od tego za to Ty życząc jej źle sciagasz zło na Ciebie , nawet nie wiesz jak karma funkcjonuje , zło przyciąga zło ty zlorzaczac komuś sciagasz na siebie jeszcze gorsze bagno niż ona , bo ona była zła nie swiadoma a Ty zła jesteś świadoma

Gość gość
Nie wierzę w karmę, za to los zawsze karał osoby które mnie skrzywdziły, więc i ciebie to nie ominie. I nie pisz ONA, bo wiadomo że chodzi ci o ciebie.

Gość gość
No właśnie widać jaka jesteś życzliwa i dobra ze tak mi życzysz ; ( tobie się tylko tak wydaje ze dobra jestes ,trzeba być zepsuty człowiekiem żeby mi czegoś takiegos pożyczyć nawet jeśli nie wiesz kim jestem i co przeżyłam

Gość gość
Nie słuchaj tego msciwca takim jak jej się wydaje ze sa najlepsze najwspanialsze a inni wokół sa źli , ja dopiero co rozstalam się z mężem alkoholikiem ale już widzę że z dziećmi coś się złego dzieje , są nerwowe nie można im nic powiedzieć od razu płacz agresja , szukaj pomocy u psychologa

Gość gość
Może dlatego mąż chleje bo go nie kochasz, albo nie może z tobą wytrzymac.

Gość gość
Kiedyś byłem z dziewczyną ojca alkoholika była cudowna ale czasami bycie z nią to był horror , to sa ludzie delikatni i nie pewni siebie , trzeba im pomóc choć ja nie potrafiłem

Gość gość
Niektórym się wydaje, że mogą sobie krzywdzić ludzi a ci pokrzywdzeni mają im WYBACZYĆ. To nie tak moja droga, co posiałaś to też zbierzesz. Twoje problemy rodzinne są konsekwencja twojej agresji i karą za uczynione zło.

Gość gość
Dobrze że mąż tylko pije, zamiast bić cię za twoją podłość :D

Gość gość
20:27 nie wiesz co pleciesz wstydź się , obyś Ty sobie nie ulozyla madralo życia z tyranem dla którego będziesz workiem treningowym , że Ci nie wstyd za takie słowa , Ty jawnie popierasz przestępstwo na osobach maltretowanych

Gość gość
To ja autorka , nie wiem jak sobie poradzić moja cała rodzina jest toksyczna w moim domu nigdy nie było miłości :( jedynie chłopak jest dla mnie dobry ale na niego też potrafię wyskoczyć bez powodu :( on mnie kocha mimo wszystko :(

Gość gość
Nic nie popieram, nie moja wina że byłaś taka głupia i wyszłaś za "tyrana". Ja ci nie kazałam, nie znam was, ty sama sobie ściągnęłaś to na głowę a do mnie masz pretensje :D

Gość gość
Kobiety wychodzą za mąż byle zyskać status mężatki i nie być starą panną, a potem mają żal do całego świata tylko nie do siebie, bo facet bije i pije. Gdybyś byłą lepszym człowiekiem, to wpłynęłoby też na twojego męża.

Gość gość
Nie wiem jak w końcu stać się szczęśliwa :( Nie mam motywacji do życia jedynie mój chłopak jest moim promykiem słońca :( nawet moja mama powiedziała że przy nim stałam się trochę lepsza i ataki złości przestały być tak silnie :( niestety szukam nadal pracy żeby wyprowadzić się od stuknietego ojca który chyba jest psychopata :(

Gość gość
Nie gadaj bzdur , ofiarami alkoholików padają dobre kobiety słabe psychicznie spoluzaleznione , przywiazane oraz szanujace wartości rodzinne , madralowate kobiety jak Ty nie sa celem alkoholików i tyranow

Gość gość
Tak się tłumacz przed sobą. Mądre kobiety też bywają celem alkholików i tyranów, tylko potrafią ich mądrze odrzucić zanim dojdzie do tragedii. Głupie kobiety się pakują w małżeństwo z byle kim, bo a nuż nikt więcej się nie zainteresuje :D

Gość gość
Trzeba szukać pomocy u psychologów psychiatry i szukaj pracy uciekaj jak najprędzej ojciec Cię wykończy , moja koleżanka w wieku 18 lat wyszła z domu i już nigdy nie wróciła uciekła za granicę a z rodzicami nie utrzymuje kontaktu , trzeba zostawić to życie za sobą , ojcu wybaczysz jak będziesz gotowa albo nigdy