Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anna2303

Trwałe naklejki na paznokcie Manirouge

Polecane posty

Witam Dziewczyny co sądzicie o tych naklejkach na paznokcie? czekam na opinie...

Kupilam właśnie te naklejki! Jak przyjdą będę testować i dam znać:)

Gość gość
No właśnie też słyszałam o tych naklejkach i widziałam strone na fb. Ciekawa jestem opinii..

Gość Magdalena 7589
Ja zakupiłam te naklejki jakis tydzień temu, narazie nakleiłam sobie na stopy bo na dłoniach mam jeszcze hybrydę :) no i jestem mile zaskoczona!!! fajny wzorek, nic sie nie odkleja, a co najważniejsze można ponoć je sciągnąć oliwką, wiec nie zniszczę sobie paznokci. Ja polecam!!!

Gość gość Sylwia
Ja właśnie wróciłam ze Stanow i tam takie naklejki są bardzo popularne, super że w Polsce tez coś takiego weszło..

Gość KarolaCom
Znalazłam te naklejki na FB. Chyba jest to super opcja na szybiki manicure. Teraz chcę zamówić wzory ze zniżką, akurat mają wyprzedaż. I do tego kupię bazowy zestaw do aplikacji. Dam znać jak dostanę paczkę.

Gość ManicureLover
Dostałam naklejki w prezencie na urodziny. WIedziałem że istnieje coś podobnego w stanach. Zrobiłam sobie hybrydę i na dwa palce te naklejki, wygląda ekstra. Mam taki niebieski lowicki wzór i hybrydę w kolorze fuksja, naprawde idealne połoczenie!! No i kilka dni temu robiłam manicure tylko naklejkami dla koleżanki, czarno-białe paski. Rozmiary pasują, nic nie trzeba przecinać. Trzy dni ma te naklejki i zadowolona.

Gość gość
Znam znam i lubie! Trzymają się u mnie koło 10- 12 dni i zregenerowały mi paznokcie :) Moja mama też używa :)

Gość Zuzka1983
Używam od jakiegoś czasu, bardzo ładnie zregenerowały się moje paznokcie. Czasem pokryje je baza i topem hybrydowym dla wzmocnienia efektu i dlatego ze hybrydka nie dotyka mojej płytki paznokcia tylko manirouge , to paznokcie sa w nienaruszonym stanie! Polecam wszystkim cierpiącym na zniszczone paznokcie