Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja twarz wygląda strasznie

Polecane posty

Gość gość

Trądzik , zarost , taka dziwna blizny czekam do września może coś się zmieni albo sierpnia bo tak już nie mogę znalazł bym teraz prace na odczepnego nie chce widzieć siebie w lustrze i chuj zająć się życiem tez w jakiś sposób

Gość gość
Jeszcze te słońce i powracające wypryski i golenie a większość po tym zestawieniu benzacne

Gość gość
są srodki które to usuwają

Gość gość
Na trądzik poczekam peeling ów nie chce robić a to moje zdj p*****le kto co sobie o mnie pomyśli mam taką renomę ze chuj ogólnie to znieksztalcone i świeżo po goleniu z przed 2 tyg ale chodzi o to ze tu żadnego Pryszcza nie widać zarost swoją drogą https://zapodaj.net/6e5d7ec41a98b.jpg.html

Gość gość
normalna masz skore ale zmien pesymizm bo to widac

Gość gość
To jest zdj na którym nic nie widać mogę zrobić inne na którym będzie widać spierdolone to , wszystko smutno mi z taką twarzą i wszystkim pier tam ogóle się w piątek jutro już środa nie wiem wyczekam znowu trochę ;/ gorzej z tym zarostem mieć po połowie dnia albo wcześniej z wyprana twarzą to nie fajnie

Gość gość
Pierdole to takie pryszcze , j****e k***a dermatolog k***a za pół roku zapisze nie wiem nie chce mi się nic już robić j***e moje geny k***a mac

Gość gość
Idę spać poczytam trochę sportu o chuj poczekam tydz na rozwój wydarzeń te bakterie które widzę pod skura na czole przez tego c***a co przyniósł towar od niego się zaczęło :/ może coś zejdzie i cierpliwie poczekam te 2 msc może coś się ruszy .. chuj tam będę grać w haxa tydzień czytam i lecę

Gość gość
Jeśli masz problem z bliznami, to powinnaś koniecznie udać się do salonu kosmetycznego, na pewno w jakiś sposób Ci pomogą. Ja miałam trądzik i blizny ale poszłam do http://beloved.pl/ na peelingi kawitacyjne i widzę ogromną poprawę.

Gość gość
Kolego ja mam szczurzą twarz i to jest dopiero ból. O kobiecie jakiejkolwiek chyba mogę pomarzyć.

Gość gość
Kasy nie mam i chuj jakoś się oswajam powoli się może zacznę wyleczywac z dysmorofobi został smutek

A ja wiem sama po sobie, ze peeling, ktorych ja tez swego czasu unikalam to swietna sprawa dla cery. Mozesz kupic niedrogi z bielendy, magic peel gruboziarnisty. Moja cera jest wyraznie zmatowiona, swieza i gladka. A pory zawezone :) Warto dodac peelingi do swojej pielegnacji.

Gość gość
Kup sobie coś z kwasem salicylowym jeśli nie masz na salicylany alergii. Skutecznie leczy i złuszcza. Ale w lato koniecznie filtr a kwas tylko na noc. Albo coś z kwasem migdałowym.

Ani peeling ani kwasy.... Ludzie czy Wy wiecie jak pielęgnować cerę tłustą, trądzikową ? Peelingiem ziarnistym rozniesiesz sobie trądzik po całej twarzy. Ja walcząc z trądzikiem zaczęłam na początek sprawdzać skład kosmetyków które używam. Wyeliminowałam te w składzie, których był alkohol i parabeny. Wszystkie kosmetyki do codziennej pielęgnacji, które miałam w domu wylądowały w śmietniku. Zastąpiłam je produktami firmy La Roche Posay. Ich żel oczyszczający Effaclar bardzo mi pomógł. Po umyciu twarz żelem wreszcie czułam, że moja skóra oddycha. W składzie ma cynk, który działa seboregulująco. Spróbuj go, może Tobie również pomoże :)