Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przy karmieniu piersia straszliwie sie chudnie,zgadzacie sie z tym?

Polecane posty

Gość gość

wszystkie znajome ktore karmily piersia narzekaly na chudniecie.wygladaly strasznie po dziecku ..skora i kosci..podobno dziecko wysysa wraz z mlekiem matki wszystko i potem sie dziwic ze kobiety traca zeby ,wlosy i wage.

Gość gość
Nie. Znajoma karmiła trzy lata, żona kyzyna dwa, obie grube po ciąży jak pączki w maśle.

Gość gość
Dokladnie u mnie tez tak bylo. Kazdy mi mowil ze okropnie wygladam mimo ze zdrowo sie odzywialam to stracilam polowe wlosow i wygladalam jak smierc. Skonczylam karmic i wygladalam w koncu jak kobieta a nie jakby mnie traktor przejechal

Gość gość
Nie. Jezeli spożywa sie za dużo kalorii to nawet karmienie piersią nie spowoduje ze się schudnie

Gość gość
Nie. Włosy lecą, owszem, ale to ma związek ze zmianami hormonalnymi z okresu ciąży i połogu. Reszta w normie, i wystarczy się zdrowo odżywiać, żeby dziecko nie "wysysało wszystkiego".

Gość gość
Nie. Przy kp chce sie ciagle jesc. Jak przestalam karmic to wkoncu schudlam

Gość gość
Ja po pierwszym dziecku nie karmiac schudlam jak patyk a po drugim ciagle jesc mi sie chce i jestem jak bela chociaz nigdy w zyciu taka nie bylam

Gość gość
Włosy leciały A cielsko się trzymało pomimo katorzniczej diety (podejrzenie alergii na uj wie co). Jak przestałam karmić to schudłam.

Gość gość
Rok karmilam i przytylam 6kg. Dopiero jak odstawilam to schudlam ok 10kg, ale musialam przejsc na diete.

Gość gość
Ja mam przy karmieniu wilczy apetyt. Karmie juz 1.5 roku. Jem tyle co facet bo ciagle jestem glodna. Nawet w pracy sie dziwia, ze tyle jem. Moja waga stoi w miejscu. Po pierwszym dziecku schudlam dopiero jak przestalam karmic.

Gość gość
Ja schudlam kiedy przestalam karmic

Gość gość
Ja to zaczne bandazem sie wiazac i na sile juz odstawie bo nie mam sily.

Gość gość
Ja utyłam masakrycznie.Po roku dziecko samo odrzuciło pierś i w końcu będę mogła zacząć się odchudzać.

Gość gość
Schudlam, waze mniej niz przed ciaza. Karmie od 8 miesiecy. Ale ja raczej niedojadam. Staram sie jesc zdrowo,roznorodnie. Czesto matki karniace jedza za 2,3 wiec normalne ze tyja.

Gość gość
Moze niektorzy maja takie predyspozycje ale na pewno nie wszyscy...Napisze na swoim przykladzie. Karmie 5mcy, pierwsze dwa mce nie schudlam nic, jak synek skonczyl 8tyg zaczelam cwiczyc chodakowska 4-5razy w tyg i teraz po 3mcach jestem 9kilo na minusie :) Samo nic sie nie zrobi- przynajmniej u mnie

Gość gość
Kp od 10 miesiecy- u mnie tak nie jest

Gość gość
Zgadzam sie, ja tak jadlam za dwoje, bo bylam ciagle glodna:) i jeszcze sobie odbijalam czego w ciazy nie moglam, a nie moglam wielu rzeczy:) wiec jak pizza to pol naraz, jak czekolada to cala tabliczka... Jak loda latem to 3 w ciagu dnia hehe. No ale potem sie ostro wzielam za siebie i ladnie schudlam. A dodam, ze zaraz po ciazy wazylam 3kg mniej niz przed. Od samego karmienia jak ktos zachowuje zrownowazona diete to sie ani nie chudnie ani nie tyje. Przy dziecku za to czesto sie nie dojada lub nie da sie jesc regularnie i wtedy tez sie pojawiaja wahania w jedna lub druga strone.

Gość gość
Zgadzam sie z gosciem z 12:49 *, doszly wpisy i wyszlo nielogicznie:)