Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goMarion ść

Podział majatki

Polecane posty

Gość goMarion ść

Witam serdecznie Jestem po rozwodzie od 2006 roku kupiłam mieszkanie za bardzo ciężko zarobione pieniądze były mąż nie pracowała nigdy nie był zameldowany w tym mieszkaniu i nie ponosil żadnych kosztów związanych z utrzymaniem także po rozwodzie zawsze był zaborczym człowiekiem pozbawił mnie najpiękniejszego dziecka w 6 msc pobił mnie i wskutek tego dziecko zmarło pomimo krzywd które mi zrobił prosiłam to by zrzekł się mieszkania ale to nie jest normalny człowiek jak sądzicie jakie mam szansę odzyskania mieszkania proszę o poradę.

Gość gość
Mąż mieszka w tym mieszkaniu? Jak tak to ciężko będzie się go pozbyć...

Gość gość
Jak to odzyskać? Może coś więcej?

Takiego problemu nie rozwiążesz na forum internetowym, idź jak najszybciej po porade prawną!!! Nie powinnaś siedzieć bezczynnie w domu i jeszcze narażać się nie tylko na takie nerwy ale też i narażać swoje zdrowie. Moją przyjaciółkę co prawda mąż nie bił ale nie chciał się wynieść z mieszkania, skorzystała z pomocy od jwc kancelarii bo sama by sobie rzeczywiście nie poradziła chociaż na początku probowałyśmy wszystkiego, to jednak podjęcie kroków prawnych było najlepszą strategią.