Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ola122

Problem ...

Polecane posty

Gość Ola122

Hej wszystkim czytającym:) Mam pewien problem i chcialabym abyście mi doradzili.. Jestem mloda dziewczyna (18 lat) i mam chłopaka z którym jestem ponad 3 lata. Ostatnio zaczęliśmy myśleć o stosunku seksualnym (dodam że oboje jesteśmy bardzo dojrzali) i chcemy to za kilka miesięcy zrobić, oczywiście nie musimy, potrafimy czekac i w sumie jak narazie tego nie potrzebujemy no ale chcemy przeżyć wspaniały, pierwszy raz ze sobą... Bardzo sie kochamy i wgl strasznie nas do siebie ciagnie ale uważamy aby do niczego nie doszlo.. Wracajac do tych naszych myśli.. Rozmawialiśmy o zabezpieczeniach i moj chłopak powiedział ze moze na początku zrobie mu dobrze i wtedy Ta sperma wyjdzie z członka i gdy będziemy sie kochać to mnie nie zaplodni ale z racji tego ze mam nieregularne miesiączki i nie potrafię obliczyć tego kiedy mam dni płodne i kiedy ich nie mam to sie boje.. Nie chce zajść w ciążę a kiedy slysze jak moje kolezanki zachodzą w nie za pierwszym razem, kiedy kompletnie nie uwazaja i robia to z nieodpowiednim partnerem bardziej mnie dobija.. Powiedzcie co myslicie o pomysle mojego chłopaka? Dodajcie cos od siebie i z gory dziękuję

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować