Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izusiabachniak

Dezodoranty

Polecane posty

Polecam wszystkim Nieva Invisible Fresh. To jeden z najlepszych dezodorantów. Dla kobiety idealny. Zachowuje świeżość i skuteczność bardzo długo. Co najważniejsze nie zostawia białych śladów. Zapach ma piękny. Polecam!

Racja. Sama wypróbowałam i się zdecydowanie przekonałam do niego. Jest rewelacyjny. Ma przyjemny zapach i jest bardzo skuteczny. Jego działanie jest w 100% zgodnie z opisem. Cena adekwatna do jakości. Super:)

Gość gość
Znowu zaczyna się pierd***ny spam z nivea. Trzeba ich załatwić tak jak ostatnio :D

Gość gość
Nie dosyć ze drogi to nic nie pomaga.

Gość gość
Dziewczyny ostrzegam! nie używajcie bo wywołuje podrażnienia skóry :(

Gość gość
dziewczyny ktora siorbie gałe?;-)

Gość gość
gość dziś dziewczyny ktora siorbie gałe?oczko.gif :D pewnie tereniazygula :D bo izusiabachniak udaje cnotke :D

Gość gość
Płaca ci za te reklamy czy liczysz na darmowe kosmetyki w zamian za spam o nizrei?

Nivea jest dla mnie numerem jeden. Nigdy nie podrażniła mi cery. Działa skutecznie. Dlatego wypróbowałam nowy dezodorant Nivea Invisible Fresh. Warto było, gdyż długo pachniałam, zero białych plam i czułam się naprawdę świeżo. Polecam!

Racja. Nivea Invisible Fresh jest rewelka. Świetnie odświeża i pozostawia to uczucie na bardzo długo. Zapach przyjemny i to samo dotyczy ceny. Jest odpowiednia. Polecam, bo warto.

Nivea Invisible Fresh jest jednym z lepszych dezodorantów, które stosowałam w życiu. Doskonale chroni przed potem i nieprzyjemnym zapachem. Łagodzi i pielęgnuje moją skórę. Pięknie pachnie. Polecam!

Gość izusiasrachniak
Nie polecam wszystkim Nivea Invisible Fresh. To jeden z najgorszych dezodorantów. Dla kobiety tragiczny. Nie zachowuje świeżości i skuteczności na długo. Co najważniejsze zostawia białe ślady. Zapach ma beznadziejny. Nie polecam!

Gość gość
Dobra już się przestań produkować z pod kilku ników bo robisz to tak nieudolnie, że aż żal mi ciebie. Jak ten temat pójdzie do nivea, to nic nie wygrasz.

Kupiłam wczoraj ten dezodorant i okazał się najlepszym jaki używałam. Nie miałam plam po nim. Moja skóra została odświeżona. Zapach jest bardzo przyjemny. Cena też wporządku. Polecam Nivea Invisible Fresh.

NIVEA Invisible Fresh to dezodorant, który ma m.in takie zalety: trwałość, do każdej okazji, odpowiednia cena, przyjemny zapach, delikatny, odświeża. Jestem z niego mega zadowolona!Warto go mieć!

Jeeden z lepszych dezodorantów, które stosowałam w życiu to NIVEA INVISIBLE FRESH. Idealnie ochronia przed potem i nieprzyjemnym zapachem. Używam go na treningach w piłkę siatkową i przez długie godziny treningu mam uczucie komfortu. Polecam, jest super!

Dezodorant Nivea Invisible Fresh idealnie odświeża skórę oraz pozostawia na niej przyjemny, delikatny zapach na bardzo długo. Sprawdziłam i mogę go polecić. Jest odpowiedni dla każdej kobiety. Dodatkowo niedrogi, oraz nie pozostawia białych śladów.

Dezodorant Nivea Invisible Fresh to jedyny i najskuteczniejszy dezodorant jaki używałam do tej pory. Posiada bardzo ładny, delikatny, świeży zapach, utrzymujący się na ciele przez długi czas. Polecam go do codziennego użytku, bo naprawdę jest warty swojej ceny.

Nivea to produkty bardzo delikatne i stworzone dla wrażliwej skóry. Taki sam jest i też ten produkt, czyli dezodorant z Nivea INVISIBLE FRESH. Pozostawia na długo uczucie świeżości, jest wydajny i nie pozostawia plam na ubraniach. Ma delikatny i subtelny zapach. Polecam.

Nivea Invisible Fresh ma bardzo ładny zapach, delikatny oraz nie zostawia śladów na koszulce. Sprawia, że jestem odświeżona przez 2 godziny na dobę. Warto go mieć!

Gość gość
Napisz jeszcze 50 wpisów spod różnych ników, to może twoja stara uwierzy że to nie ty :D

Gość gość
won z tym spamem i tak nic nie wygrasz w tym durnym konkursie sreji

Dezodorant Nivea Invisible Fresh jest jednym z moich ulubionych antyperspirantów. Jest delikatny, nie zostawia plam, długo utrzymuje świeżość, jest wydajny, ma przyjemny zapach. Przystępna cena. Wszystko tak jak trzeba:) Polecam!

Nivea Ivnisible Fresh Natural Dezodorant - ma bardzo świeży zapach który bardzo mi się podoba, jest też trwały. Dezodorant ma odpowiednią cenę. Polecam go bardzo serdecznie wszystkim ponieważ jest bardzo wydajny i ma praktyczne opakowanie, które jest bardzo ładne.

Dezodorant Nivea Invisible Fresh ma zapach naprawdę przyjemny, świeży, niemal mydełkowy. Odświeża, chroni przed potem, nawet w gorące dni. Polecam kobiety!