Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Katastrofa. Zrobiłam coś strasznego.

Polecane posty

Gość gość

Byłam na takim zjeździe tematycznym związanym z moimi zainteresowaniami. Trwało to przez 5 dni. Było bardzo dużo ciekawych ludzi, interesujące pokazy i wystąpienia. Coś niesamowitego. Generalnie poznałam tam jednego pana, którego zawsze bardzo chciałam poznać i to była idealna okazja. Każdego dnia po zrealizowaniu całego programu wieczorem odbywało się tak zwane spotkanie towarzyskie dla gości czyli kolacja w restauracji w tym miejscu gdzie odbywał się ten zjazd. Byłam zachwycona, ale zrobiłam coś złego i mam potwornego kaca moralnego. Mój autorytet, którego miałam okazję poznać zaprosił mnie do swojego pokoju i tam się kochaliśmy.

Gość gość
Dobrze Ci tak hehehehe :D

Gość gość
Ciesz się chwila. Wiele ludzi ma takie przygody i potem wspomina je miło z wypiekami na twarzy. Przestań robić sobie wyrzuty.

Gość gość
Ja jestem jakaś naiwna chyba. Poszłam do pokoju z obcym jakby nie patrzeć starszym mężczyzną i nie spodziewałam się, że przydarzy się to co się przydarzyło. :( Teraz się tym zadręczam.

Gość gość
Byłaś pijana? Jeśli nie,to nic Cię nie usprawiedliwia.Miałaś wybór,ale on perfidnie Cię wykorzystał.Lepiej sprawdź czy nie jesteś w ciąży.

Gość gość
Przestań się obwiniać. Zawsze jest to samo. Facet po wspólnej nocy się cieszy z udanego seksu a baba musi się samobiczować. Przestań kobieto i ciesz się ze miałaś fajna przygodę jeszcze z facetem który był jak sama napisałaś jakimś tam autorytetem.

Gość gość
Poszłam z nim do tego pokoju. Wcześniej poznałam go już osobiście po jego wystąpieniu i była okazja żeby porozmawiać osobiście. No ale zaprosił mnie do tego pokoju, co mnie bardzo ucieszyło bo szalałam za nim i chciałam poznać go osobiście. Pokazał mi trochę materiałów, które przywiózł ze sobą, dużo rozmawialiśmy. Zorganizował wino. Ja generalnie jestem nie pijąca więc mała ilość tak naprawdę wystarczyła i się stało. Pamiętam, że było mi tak dobrze. Najgorsze jest to, że nawet nie wiem czy użył prezerwatywy.

Gość gość
hehe ile tu wyrozumiałości dla zwykłego puszczalstwa - za to jakby facet się tak puścił to byście go pewnie biczowały i wyzywały od ku////arzy. Autorko - po prostu sie puściłaś jak ostatnia lafirynda,ciekawe co by powiedziała na to jego żona? Wasza obłuda i hipokryzja jest powalajaca.

Gość gość
Dobrze by Ci tak było gdyby on Cię zapłodnił. :P

Gość gość
ja osobiscie nie uwazam ze jednorazowy seks z poznanym facetem ktory cie pociaga to cos zlego :) natomiast sama nigdy tego nie zrobilam i nie wiem czy bym potrafila, jestem na to za wrazliwa potrzebuje w tym uczuc.

Gość gość
No właśnie w tym rzecz, że ja też mam takie romantyczne, uczuciowe podejścia do tych spraw. Stąd te wyrzuty sumienia...

Gość gość
Ktastrofa to jak ma zone i ja zdradzil to smutne.ja tez mialam przygody ale oni byli kawalerami!!!

Gość gość
On był wdowcem. Ja również nikogo nie mam. Także nikt nie ucierpiał.

Gość gość
stalo sie, bylo fajnie :) tak o tym pomysl nie ma co sie zadreczac chociaz uwazam ze i to dobrze o tb swiadczy, niektore leca na prawo i lewo i splywa to po nich calkowicie to jest dopiero zenada

Gość gość
To była moja pierwsza przygoda. Nie wiem dlaczego tak się stało, po prostu... Okoliczności. Ja byłam nim oczarowana i się stało.