Gość Purpurowaaa Łza Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Kiedyś tu bywałam. Znowu mi się życie popieprzyło. Ktoś ,coś... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćharry Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Co się stało? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Pamiętam Cię... z widzenia Ale chyba źle trafiłaś. Tu już tylko hejty i wyzwiska. Na pogaduchy, krzepiące czy tylko dla rozrywki, nie ma co liczyć :( Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Spokojnie, może jednak znajdzie się ktoś do pogadanki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 W tym miejscu? Nie sądzę. Wystarczy przejrzeć tematy. Zostało coś strasznego. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćharry Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 O czym chcesz pogadać Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Purpurowaa Łza Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 O Twoim k\u\t\a\s\i\e\. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 No właśnie, co ma być tematem? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Ja myślałem, że chcesz pogadać, bo "ktoś, coś" Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćharry Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Jaki chciałabyś temat Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Ja chętnie wymienię się bólami jeśli aktualne. Pisz proszę pawelm@orange.pl Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Temat chyba "umier"...... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćharry Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Jeśli chcesz to pisz na Harry7712@onet.pl Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Temat chyba "umier"...... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Purpurowaaa Łza Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Ktoś, jakiś podszyw.. Możesz się nie wyrażać. Ukulturalniłam się. Czyli wszystkie podszywy- poszli stąd. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Purpurowaaa Łza 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Ja mam 3 a na końcu. A chciałam tak sobie popitolić o życiu, wypić kawkę w miłym towarzystwie,wypłakać mankiet i dobrze pobawić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćharry Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Masz mojego maila chcesz to pisz Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Purpurowaaa Łza 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Gościu ja tyko na publiku. Zawsze tak było. Hej.. Jest jeszcze ktoś ze starej gwardii? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćharry Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Na publiku teraz tylko możesz znaleźć dzieciaki albo debili którzy piszą głupoty i wyśmiewają. Ale jak chcesz. Powodzenia Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Harry to tutejszy zbok, każdej proponuje zaraz maila:O Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Źle trafiłaś. Teraz grasuje tu taki pokurcz Krzysiek, nick Widmo, ale głównie na nielogu. Straszny czub, i do tego zawzięty jak rolnik zza Buga. Lata, wyzywa, podszywa się, spamuje. Normalnie nie idzie z nikim spokojnie popisać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 I jego Agent. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Purpurowaaa Łza 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Ten Vidmo tzn. pełen serwis ? A załatwi mi złotą rybkę i kozetkę psychologa? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Ze starej gwardii, czyli kto ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Purpurowa. Nie wiadomo kto gorszy Widmo czu ten drugi czub. Cały dzień tak z nim walczy idiota. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Nie, tylko zwyzywa cię od kuref i szmat, moze też doda jakiegoś obscenicznego podszywa. Taki standardzik. No chyba że wkurzysz go bardziej, wtedy zaoferuje publicznie bitcoiny za twoje dane osobowe :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Purpurowaaa Łza 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Był taki narwany ,apodyktyczny Adolf- szukał niewolnicy. Ciekawe czy znalazł. Nie pamiętam nicka, bo to dawno było. Pani Marta, Przyjaciel InSpe, V34,.. Proszę, nie nadużywaj mej pamięci. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marek Gonciarczyk Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Purpurowa prostytutka Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Niektórzy z tej gwardii bywają, inni nie a jeszcze inni zmienili tylko nicki i są dalej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taki Zielony Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2017 Hej Purpurowa, usmiechnij się gdy coś się kończy co coś innego się zaczyna i to z wielokrotną siłą :-) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach