Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co potrafia wasze maluszki?

Polecane posty

Gość gość

Co potrafią wasze 10-11 miesięczne dzieci ? Mamusie młodszych i starszych bobasów też piszcie

Gość gość
moj syn chodzi sam od 10mc, teraz ma 12 :) je kanapke pokrojana w kostke, wszystkie pokarmy stale gdy jest karmiony lyzeczka:) buczy pod nosem dzidzi, be, si, dzie hehe mama powiedzial raz totalnie nieswiadomie ;) bawi sie sam czasem :D uwielbia guziki do wciskania, pokretla, autka...najlepsze zabawki to: mikrofalowka (bo ma guziki) i zmywarka, do tego automat bo ma i guziki i pokretla :D lubi otwierac i zamykac drzwi :D wspinac sie po meblach- motorycznie jest super rozwiniety :) bardzo duzo rozumie, reaguje na swoje imie, na nie wolno, na chodz do mnie :) nie pije z niekapka tylko z butelki, nie lubi sokow, herbatek, i mleka innego niz modyfikowane ;) ale posadzony na nocnik robi siku ijeeee oczywiscie sam mi tego nie komunikuje, ale gdy go posadze to zawsze sie wysika :) jest tego duzo, ale nie wiem o co dokladnie Ci chodzi :)

Gość gość
Córka prawie 10 miesięcy. Gada caly czas mama, tata, gaga itp. Robi brawo , papa, przybija piątkę. Wie gdzie jest lampa , obraz , oko , włosy, nos i jeszcze kilka innych rzeczy. Na dworze pije z niekapka w domu ma doidy. Gryzie juz fajnie ( ma 4 zęby ). Jesli chodzi o jej rozwoj fizyczny jest troszkę opozniona. Chodziliśmy na rehabilitację. Jesteśmy pod opieką neurologa.

Gość gość
Moja 7 miesięczna córeczka dziś o 5:40 powiedziała pierwszy raz tak czysto i głośno "Mama" patrząc na mnie z uśmiechem :-) do tej pory było raczej meme albo mamawawama. Jestem szczęśliwa :-D

Gość gość
gość dziś gratuluję kochana, takie chwile wynagradzają wszystkie nieprzespane noce i inne trudy macieżyństwa:-)

Gość gość
Mój dziś skończył 11 miesięcy chodzi trzymamy za rączki ,robi kosi kosi ,czasem pokazuje gdzie co jest ,pije z kubka niekapka ,je ładnie raczkami,raczkuje z prędkością swiatla,daje buziaczki i przytula aż ciepło się robi na sercu

Gość gość
Potjafią sjać. :D

Gość gość
Mój w prawdzie 3 latek,ale kończę z nim przerabiać trylogię.

Gość gość
U nas 11 latek wlasnie zrobil profesora. Mowjili o nim we gazecie.

Gość gość
Nie macie nic sensownego do napisania to poco wogole sie udzielacie

Gość gość
No i patrz jo no. No nie wierzy kobjecina :/ obejrzyj we gazecie jest.

Gość gość
Ojej nie profesora tylko kangura z matmy mowji mi teraz podpowjada tutaj. A we gazecie jest ale mowj ze w lokalny nie wiem co to oznacza.

Gość gość
Idz sie lecz bo słonko coś dziś przegrzalo glowke:)

Gość gość
Ale ja jestem z polski tu nie ma sloniow. A to tobie slon kiedy w glowe przygrzal loj toc ty silna kobita jestes.

Gość gość
Srac mi na głowę

Gość gość
Nie ma już normalnych osób na tym forum ?normalne pytanie a połowa wypowiedzi nie na miejscu

Gość gość
A bd jeszcze gorzej ida wakacje, wtedy gimbazabd sie nudzic na maksa. poza tym czytalam kiedys temat jak dziewczyna ktora jak napisala jest gnebiona w domu i tutaj sie wyzywa chociaz nie chce.

Gość gość
Mnie to gnebi ten moj 11ek lon mnie bije i mowji ze jutro tak mnie pobjije ze bende we szpitalu. Mundry lon od cholery ale taki bijatyka noo. Ojca wczoraj tez pobjil.