Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatiananiedepilowana

Co to za moda z goleniem miejsc intymnych ?

Polecane posty

Gość Tatiananiedepilowana

Jestem kobietą z przekroczonym przebiegiem 40 lat. Lubię seks i nie stronię od mężczyzn, jak poznam kogoś kto mi wpadnie w oko to... juz jest mój. Nigdy nie goliłam swojej pi si (jedynie przycinam włoski), a od partnerów zawsze, ale to zawsze słyszę jak podoba im sie mój boberek. Ostatnio wybrałam sie z koleżanka z pracy do sauny. Koleżanka jest nieco młodsza i jak zobaczyła jak "tam" wyglądam to była wręcz zbulwersowana. Zapytała zdziwiona: " co, zapomniałaś sie wydepilować ?" Odparłam, że nigdy tego nie robie, bo dzięki temu czuję się jak dojrzała kobieta a nie dziecko. O dziwo w saunie spojrzenia facetów były skupione na mnie a nie koleżance, a nawet jakis gość podszedł bliżej i szepnął, że bosko wyglądam (koleżanka to słyszała i była wściekła :-) ). Czy według was każda kobieta musi sie obowiązkowo golić, bo inaczej wygląda jak zaniedbana lafirynda?

Gość gość
Dla mnie to kwestia wygody, kiedy np nie używam tamponów, to nie chcę się kleić, więc podgolę włosy gdzie trzeba.

Gość jestem gość
Moda modą, a co kto lubi to inna sprawa. Robisz co chcesz i nie powinnaś się przejmować opiniami innych. Chyba, że to robisz dla odczuć i wrażeń innych a nie dla siebie. Osobiście wolę kobiety wydepilowane. Sam mam króciutko przycięte włoski, ale jądra wydepilowane. Tak lepiej się czuję i tak mi się podoba. Nie usłyszałem nigdy, że to niemęskie. A co do facetów, to każdy i tak ma sex w głowie bez względu na to czy ci.....ka jest zarośnięta czy nie. Ale faktem jest, że zdecydowana większość kobiet jest albo w 100% wydepilowana albo ma fryzurkę, paseczek czy mocno przycięte włoski. Boberka nie widziałem od lat.:) I mówiąc szczerze - nie tęsknię. Ale to kwestie indywidualne.

Gość gość
Obowiązku nie ma, ale fakt faktem że te golutkie liże się znacznie przyjemniej :)

Gość gość
Odpoiwem jako młody Facet ponizej 30. Nie przeszkadza mi ze kobieta ma włosy łonowe jezli chodzi o skes ale na minetke nie ma wtedy co liczyć. Sma mam ogolone miejsca intymne i pachy nie dlatego ze to modne tylko praktyczne i higieniczne.

Gość gość
To oznaka dbania o siebie. Można zostawić paseczek i dalej czuć się kobietą, a nie dziewczynką. Mój facet uwielbia mój paseczek :)

Gość gość
A ja bardzo bardzo lubię zarost u kobiety. Szkoda, ze teraz nie jest to zbyt częsty widok u kobiet

Gość gość
Buszmeni wyszli z mody. Goła pipka czy jajeczka to więcej bodźców dotykowych jak i wzrokowych

Gość gość
Kolejna z ego większym od Mount Everestu

Gość gość
Gość 14.28. - pi to lisz jak pokręcony!

Gość gość
A ktoś tego żąda? Jakaś rycząca 40 wpadła w samozachwyt i tyle. Bober ę tej wypowiedzi jest najmniej ważny, najważniejsze żeby podkreślić że jest ładniejsza od młodszej koleżanki :D

Gość gość
Jeśli partnerzy wolą być wygoleni to w czym problem i co komu do tego? Niech sobie golą jak im jest dobrze. Osobiście uważam ze zarost tam jest zbędny. Miał uzasadnienie kiedyś kiedy nie znano bielizny. Tyle w temacie.

Gość gość
Tylko golić

Gość gość zajarany
Zajepista moda :classic_cool:

Gość gość
A ja ostatnio miałem przyjemność z pewna mężatką lat 39, ciemna karnacja, rasowa brunetka. Bardzo zadbana kobieta, modnie ubrana, pachnąca. Była niesamowicie owłosiona, wygolone miała jedynie pachy. I bardzo mnie to podniecało.