Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MODKA NIE KASUJ!!! Temat o młodych siksach jeżdzących super furami, skąd one na

Polecane posty

Gość gość

to mają?!?!!?!?!!!!!😠 Ja p*****le, dymałem teraz 3km w jedną stronę rowerem do sklepu a po drodze mijałem 4 luksusowe drogie auta i za każdym z nich siedziała młoda max do 25 lat dziffka!!! Jedna jechała najnowszą KIA Sportage z wyjepanymi super alusami, druga jechała wypasionym suvem Mercedesem GLE!!! kolejna też Mercedesem, klasą A! wydaje wam się że to tylko klasa A czyli że słabiutki mercyk? TAK! ale to był Mercedes A klasa w wersji A45 AMG!!! to prawie 300tys zł kosztuje 360 koni mechanicznych pod maską! a kolejna jechała Hyudnaiem coupe albo to był nawet ten nowszy hyundai genesis coupe, wyjepane alusy, jakieś spojlerki no szczena opada! I każdym z tych aut, sama! bez pasażerów jechała jakaś młoda sucza!!! Ja się pytam skąd takie młode dziffki, mają kase na takie auta? albo bogaty tatuś albo bogaty sponsor innego kurfa mać wyjścia nie ma!!! tą w mercedesie GLE akurat na światłach mijałem, ona stała pod światłami a ja przejeżdzałem (rowerem:o) przez ulice i się jeszcze patrzyła na mnie z pogardą:o I to zaledwie w 30tysiecznym mieście takie harce sie odstawiają, fury z lokalnymi rejestracjami!

Gość gość
Bo sobie może na to zapracowaly za granicą albo sa po dobrych studiach nierobie, nie każdy kto ma coś drogiego to ukradł albo się sprzedał , istnieje coś takiego jak ciężka praca ale takim jak Ty to się w głowie nie mieści

Gość gość
Ja mam 20 lat a zapracowalam sobie na własne BMW 10 letnie a wygląda jak nowe bo po zadbanym sprzedawcy , jesteś mało obrotnym facetem i zazdroscisz dziewczynom , powinno Ci być wstyd ze rowerem dralujesz, dziewczynę to ja rozumiem ale faceta ??

Gość gość
Z pewnością zarobiły, praca dupa to ciężka harowka.

Gość gość
Sponsor / od starego

Gość gość
Nie każdy tak jak wy jest przegrywem sa ludzie którzy ciężkiej pracy się nie boją i sobie wmawiaj ze zarabiają ciałem , bo dobrych studiach wyciągnąć 5000 tyś mies to nic nowego a może skończyły studia i pracują za granicą na swoim kierunku i zarabiają 20 000 mięs , Ty nie pracujesz to nie masz

Gość gość
A może, a może, a może poszły na grzyby? Naiwniactwo!

Gość gość
Czemu udajesz kobiete? przeciez na kilometr czuć ze autorem jest facet.

Gość gość
Dawaj duupy pedalom to tez zarobisz. Myslisz ze dawanie duupy to taka przyjemnosc? Przekonaj się sam.

Gość gość
Murzyn jest czarny, wzrok ma figlarny!

Gość gość
taa juz to widze ze 18-19 letnia siksa co to na studia nawet wiekowo sie jeszcze nie lapie, zarobila na fure warta 300tys, a ten merc gle to i pol miliona potrzeba. Juz ti widze ze taka mloda szczeniara zarobila takie pieniadze uczciwa praca za granica, no pewnie :D🖐️ bogaty tatus albo sponsor, innego wyjscia nie ma

Gość gość
Już nieudaczniki ruszyły do ataku

Gość gość
ale jaki smakosz k***a o czym ty mowisz kurajmo? Mylisz mnie z kims

Może to nie ich. Na przykład nasza firma jest dość mała, a szef ma sporo pieniędzy i fioła na punkcie luksusowych aut. Toteż nawet handlowiec u nas zasuwa mercem cabrio, land roverem albo jakimś innym wypaśnym samochodzikiem (nawet nie pamiętam, co u nas jest najnowsze, ciągle coś wymienia).

Acha, no i raz musiała po coś autem służbowym pojechać koleżanka, ona ma 25+, ale wygląda znacznie młodziej i jest śliczna - też dresiarzom gul skakał, jak zasuwała autostradą, zostawiając ich z tyłu.

Gość gość
autorze ile masz lat ze jezdzisz rowerem?

Gość gość
po 30 jestem a co?

Gość gość
inn a ty jakim autem jezdzisz?

Gość gość
Fajny facet po 40. Jedne mają takie samochody bo faceci tacy jak ja rooochaja je za kasę a drugie mają po faceci tacy jak ja dają kasę córkom aby nie zachowywały się tak jak te pierwsze. Błędne koło.

Gość gość
no nic w zasadzie, myslalem ze tobie tez szef zafundowal jakas ekstra fure

Gość gość
Ludzie lubią się "pokazywać".Uwielbiają się dowartościowywać. Sprawia im przyjemność wywoływanie zazdrości u innych. Jednostki, które stronią od afiszowania się z zamożnością należą do rzadkości. Zjawisko prób samonobilitacji zauważalne jest często u młodych kobiet, między 20 a 40 rokiem życia,które dysponują często, korzystnymi seksualnie,cechami natury fizycznej, jednakże brak im określonego poziomu umysłowego do tego by być samowystarczalnymi społecznie. Środki, którymi dysponują by się afiszować z ich rzekomą "nieprzeciętnością" ("patrzcie jaka jestem wspaniała- piękna i do tego bogata-zatem jeszcze w dodatku mądra i rezolutna,prawda?), pochodzą najczęściej od ich partnerów, którzy aktualnie korzystają z ich otworów w celach relaksacyjnych.

Gość gość
A mnie śmieszą te chwalipięty i patrzące z pogardą.Są jeszcze ludzie którym zwisa że ktoś duje najnowszym samochodem.mam znajomą która podnieca się samochodami i przechwala się czego to ona nie ma.tępe dzidy nigdy nie zrozumieją że to ciągłe przechwalanie jest męczace dla otoczenia.ile można o tym gadać i słuchać.ja należę do osób skromnych.

Gość gość
Ta zarobiła haha .. w wieku 25 lat po studiach prawniczych można dopiero zaczynać karierę w Polsce -jako asystentka za 1900 netto . Na medycynie jest się dopiero na VI roku i raczej dokłada się niż zarabia . Tutejsze prawiki maja racje to bogate rodzinki , lub ciężka praca typu " słuchaj Nikola, szef wzywa , masz dziś 4 klientów -dziwne zabawy lubią ale będzie ekstra hajs z tego ":D

W sprawach firmowych czasem jeżdżę "ekstra" lub mniej ekstra, ale nową, furą. Tyle, że one są niezbyt ekstra na dłuższe wyjazdy. Bardzo niepakowne. Poza tym pół Sopotu zjeździłem w poszukiwaniu płatnego parkingu w obawie, że mi ktoś brykę gwizdnie.

Gość gość
inn no weź powiedz jakie to masz autko za 7000zł, to jakaś tajemnica że nie chcesz powiedzieć? :P

Gość gość
A nie przyszło wam do głowy, że auto można dostać w prezencie od rodziców? U mnie w liceum to była normalka, jak w maturalnej klasie wszyscy mieli prawo jazdy i jakiegoś grata, albo prosto z salonu. Jak komuś na wet roweru nie kupili, to już nie moja wina. Nikt sobie rodziców nie wybiera. Jednym się chce pracować i zarabiać, żeby dzieci miały jak najlepiej, inni to łajzy, lenie i patola, niczego oprócz dzieci się nie dorobili ☹