Gość dabiki Napisano Styczeń 25, 2019 Ja sobie chwalę markę Safedoor jeśli chodzi o Kraków. Kupowałem u nich okna, drzwi i ostatnio też bramę garażową Wiśniowski (z montażem). Montaż zrobiony bardzo fachowo, mają autoryzowanych instalatorów, czyli chodzi o to, że byli szkoleni przez samą markę co do montazu więc wiedzą jak to poprawnie i precyzyjnie zrobić żeby brama pracowała bez prowokowania jakiś usterek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moraska Napisano Kwiecień 28, 2019 Świetną ofertę proponuje firma e-oknadachowe.pl/. Mają dobre ceny i zawsze służą fachowym doradztwem. To fachowcy w temacie okien dachowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lesiekk41 Napisano Sierpień 3, 2019 Najlepiej byłoby podjechać na miejsce i mieć możliwość porównać oba modele. Wtedy będziemy mogli dokonać rozsądnego wyboru. Swego czasu jak szukałem takich okien dla siebie, podjechałem do hurtowni Ambit i poprosiłem o dwa modele, którymi byłem wstępnie zainteresowany. Dokładnie obejrzałem i byłem zdecydowany. Cenowo wyszło bardzo konkurencyjnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milord Napisano Sierpień 11, 2019 Dobrej jakości okna dachowe kupicie w hurtowni www.dachlux.pl/ w Warszawie. My mamy okna Roto i bardzo je sobie chwalimy, dobre, szczelne, ładnie wyglądają. Hurtownia w ofercie ma też dachówki czy rynny, także całościowo podchodzi do kwestii dachu. Bardzo jestem zadowolony, że na nich udało mi sie trafić, bo wybór mają super i ceny na każdą kieszeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adam Napisano Sierpień 27, 2019 OknoPlusa mam okna. PCV wysoko notowane w rankingach. Jak masz coś niestandardowego to skonsultuj z Gosią z Okno Prima, bo bezpośrednio współpracują z tym producentem. Dobra znajomość stolarki i nowoczesnych rozwiązań według moich doświadczeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arek Napisano Wrzesień 25, 2019 Dnia 27.08.2019 o 10:27, Gość adam napisał: OknoPlusa mam okna. PCV wysoko notowane w rankingach. Jak masz coś niestandardowego to skonsultuj z Gosią z Okno Prima, bo bezpośrednio współpracują z tym producentem. Dobra znajomość stolarki i nowoczesnych rozwiązań według moich doświadczeń. Zdecydowanie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kistima 1 Napisano Czerwiec 4, 2020 JA też korzystam z okien Fakro, a dokładniej z modelu superTrio - ten model zapewnia świetną izolację zarówno w chłodne, zimowe dni, jak i gdy jest upał i nie chcemy żeby wnętrze się nagrzewało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tołdi88 0 Napisano Czerwiec 30, 2020 W przypadku okien dachowych mogę polecić Fakro, tak jak kolega wyżej. Wybraliśmy je z żoną za namową sąsiadów i jesteśmy zadowoleni. Cena adekwatna do jakości, szczelne i ładnie wyglądają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano Grudzień 23, 2020 Fakro, ewentualnie Kapica. Na stronie jest katalog firmy Kapica https://www.kapica.pl/ - uważam, że mają dobra ofertę. Dużo zależy ile chcesz wydać pieniędzy na okna Każdy z tych producentów ma w swojej ofercie również okna premium Oczywiście standardem już są okna 3-szybowe z kołnierzami docieplającymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antonina88 0 Napisano Kwiecień 7, 2021 U mnie sprawdziły się dwa rodzaje okien, w jednym domu mam fakro a u moich rodziców jest Velux. Wszystkie okna kupiłam na stronie portalokienny.pl lub renowa24.pl Doradzono mi, które najlepiej by pasowały do naszych projektów i dzięki temu nie narzekamy na nie. Jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach