Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile dni po cesarce odwiedzil was ktos z rodziny inny niz maz?

Polecane posty

Gość gość

Bo znam kobiety których rodzina nie odwiedziła po porodzie mimo ze w tym samym mieście mieszkali co rodzaca. Przychodzili tylko mezowie,troche smutne.

Gość gość
To jest czas dla Was a nie dla wycieczek

Gość gość
U mnie była mama, ojciec z macochą i rodzeństwo. Męża widzieć nie chciałam.

Gość gość
Do mnie w szpitalu przychodził maz bo nie chciałam pielgrzymek ale jak juz byłam w domu to odwiedziła mnie mama, brat i teściowa. Było to jakieś 8 dni po cesarce.

Gość gość
Smutne?? To chyba mąż jest najbliższym i najbardziej upoważnionym człowiekiem do tychże odwiedzin. A poza tym jeśli jaśnie panie stać na pojedynczą salę to mogą sobie każde pielgrzymki przyjmować, ale jeśli dzieli się salę z innymi kobietami, to należy im się szacunek i prawo do intymności, już wystarczy, że od trzech pozostałych wspołlokatorek jest tych trzech mężów i siłą rzeczy kobieta macha cyckami, bo a to do cycka przystawić, a to pokarm odciągnąć, a to wymasować żeby guzy się nie tworzyły, a to podpaska przesiąknie i masz wielką plamę na duupie i cieknie ci po nogach. Sory, nikt widowni nie potrzebuje.

Gość gość
Ja miałam pojedynczą salę i leżałam po cesarce prawie 3 tygodnie. A młody po 3 dniach był już w domu. I przez ten czas widziałam męża 3 razy.

Gość gość
a czemu az trzy tygodnie w szpitalu bylas