Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak podrywa facet ktory chce tylko seksu od danej kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Podrywa mnie kolega ze studiow, ktorego prawie nie znam, ale cos mi mowi ze on chce tylko jednego.

Gość gość
ja robie to tak"siemasz blądasie,dasie czy nieda sie":-P

Gość gość
Udostępnij mu szparę. Zobaczysz, że będzie zachwycony!

Gość gość
Szukasz Szkoły ? Dołącz do nas ! Rekrutacja trwa Zapraszamy serdecznie do NOVA Centrum Edukacyjne w Tarnowie . Nasza szkoła może pochwalić się szeroką ofertą kierunków, jak również kursów krótkich. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą oraz do zapisów za pomocą stron internetowej: http://www.nova.edu.pl/ bądź bezpośrednio w sekretariacie na ul. Krakowska 17/14 W razie pytań prosimy o kontakt z sekretariatem szkoły pod numerem 143000350 lub mailowo na adres tarnow@nova.edu.pl

Gość gość
Up

Tak samo jak ten, co nie chce tylko seksu. Podryw to podryw, no chyba że jakiś samiec alfa macho piccho to może podchodzi i od razu mówi czego chce.

Gość gość
Podrywa mnie kolega z roku i nie potrafie zrozumiec o co chodzi. Niby podrywa, ale zachowuje dystans. Wpatruje sie caly czas i czasem podchodzi do mnie zbyt blisko. Zawsze jest jakies wytlumaczenie dlaczego akurat stanie obok mnie. Dopoki nie odejde to on stoi za blisko.

Gość gość
Up

Po prostu go sprowokuj, powiedz mu coś w stylu: co tak stoisz , chcesz coś? Może jakoś dwuznacznie zareaguje. Rób coś i patrz jak to odbiera. Kobieta też podrywa, większość mężczyzn nie odwala całej roboty sama tylko o tym nie zawsze wiedzą. Jak się tak będziecie ze sobą obchodzić jak z jajkiem to przez resztę studiów nawet nie zdążycie na randce wylądować.

Gość gość
Zapytaj go wprost czemu tak postępuje.. A gdybyście się zaczęli spotykać to wyczujesz czy np nie zbyt naciska na kolejne kroki.. Można też wyczuc że facet jest gorący i widac że napalony.. Jak nie będzie chciał tej relacji rozwijać w sposób naturalny tylko będzie używał wiecznie podtekstow seksualnych to powinna Ci się zapalić czerwona lampka. Podsumowując : naciskanie, swidrujace spojrzenie i dużo podtekstow bez normalnej rozmowy..