Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak pokazac facetowi, ze mam na niego ochote podczas spotkania?

Polecane posty

Gość gość

spotykamy sie ktorys raz u mnie. jest chemia miedzy nami. zaczepia mnie, dotyka, czasem sie sam z siebie przytuli. jak mu pokazac, ze juz chce czegos wiecej?

Gość gość
kobiety mają cały arsenał do takich spraw. Patrz mu intensywnie w oczy, potem gorrrrrący pocałunek z językiem, intensywne calowanie powinno go sprowokować. Możesz też ubrać się w coś kobiecego pbcislego, coś co poktesla kształty, coś z dekoltem. Z makijażu może czerwoną szminka na usta. Szelmowskie spojrzenie, albo. ...... po prostu mu powiedz że masz pchote na coś więcej.

Gość gość
Dotykaj go jak najwięcej, patrz w oczy, siadaj blisko

Gość gość
caluj go intensywnie, ręce na jego glowie we włosach , ciężko oddychaj, no jak to fo nie zachęci to jakoś nieśmiały. Zaqsze możesz skierować jego ppcalunki na szyję. Możesz też położyć swoją reke na jego kroczu podczas pocalunkow, lub weź jego reke i dotnij ją swojego ktlrpcza lub biustu. Do wszystkiego wypijcie wczwsniej po lampce wina :-)

Gość gość
* krocza

Gość gość
Przyprzyj go do ściany, klęknij przed nim, rozepnij rozporek i do dzieła. Nie zapomnij przy tym patrzeć mu głęboko z pożądaniem w oczy.

Gość gość
ok, dzieki :-) to rzeczywiscie musze mu jakos to dobitniej pokazac, bo jak sie zwykle tulimy. to on przytula mie bardziej i dlugo a nie posuwa sie dalej, choc czuje ze ciezko oddycha, wtula swoje biodra w moje

Gość Xyz123xx
Zgadzam się z odpowiedzią wyżej. Z doświadczenia wiem, żesam pozałunek (namiętny, z języczkiem) wystarcza, ale w tym przypadku facet chyba jest nieśmiały, albo nie chce Cię do siebie zrazić.. Who knows Polecam namiętny pocałunek i Twoja ręka na jego plecach odkrywająca koszulkę np. Jest tyle możliwości :D

Gość gość
no wlasnie tez mysle, ze nie chce mnie do siebie zrazic :-) a napiszesz mi jeszcze inne mozliwosci? (wole miec kilka rzeczy w zanadrzu )

Gość gość
1. on przychodzi na spotkanie 2. nalwwaaz wam obojgu po lampce wina 3. patrzysz mu głęboko w oczy 4. intensywny pocałunek, najpierw odejmujesz jego warge swoją wargą, pptem intensywny pocalenek z jezyczkiem 5. podczas pocałunku klasziesz dłonie na jego glowie, bladzisz dłońmi po kego włosach 6. podczas calowabia oddychasz ciężko bardzo ciezko- zwykły facet na tym etapie będzie wiedział o co Ci chodzi ( i bedzoe się bardzo cieszył) 7. dalej rozpinasz mu guzik koszuli, kladziesz jego dłoń na swojej piersi, patrztsz mu intensywnie w oczy dyszac. (dyszec będziesz samä zpodniecenia sano to przyjdzie) :-) powodzenia

Gość Xyz123xx
-tak jak pisałam, całując go możesz odkrywać mu plecy i miziać (mój facet to lubi :D) -całując go możesz zacząć rozbierać siebie -możesz mu wyszeptać do ucha, czy ma ochotę na coś więcej -ktoś już wcześniej wspomniał o winku, od tego jest już tylko krok, wystarczy, że zaczniecie się całować i rozbierać -jeśli macie dobry kontakt (smsy) możesz mu napisać, czy miałby ochotę się dzisiaj zabawić, o! Albo lepiej :D Napisz mu, że w środę był dzień seksu i czy chciałby z Tobą poświętować :D

Gość gość
jest 1% szans że facet nie jest nieśmiały ale panicznie boi się nieplanowaneh ciąży.

Gość gość
No jeśli już bawicie się odzieżą, przytulacie, całujecie, to przecież jesteście na dobrej drodze do "czegoś więcej" i nie rozumiem do tu jeszcze dawać do zrozumienia. Ja mojemu rozpinam rozporek, dotykam stopniowo w okolice krocza, wtedy już go to napala i nie ma panie przebacz.

Gość gość
pokaz mu cipkę:)

Gość gość
ok, dzieki :-) plan dzialania jest. mysle, ze nie chce mnie do siebie zrazic, albo zeby wyszlo, ze dziala za szybko, stad jego powoli postepujace zachowanie :-)

Gość gość
:-) napisz nam później jak poszło :-)

Gość gość
dobrze, napisze :-) ale fajnie, ze piszecie, bo im wiecej opcki tym lepiej :-)

Gość gość
jął długo się spotykacie, ile już sptkan za wami? :-) powodzenia trzymamy kciuki

Gość gość
znamy sie od 2 lat, kumplowalimy sie, zawsze sie fajnie gadalo, i powaznie i mniej powaznie. pozniej wpadlismy sobie w oko. a spotykammy sie od ok. 4-5 miesiecy tak juz nie w rormie kumpelskiej :-) widze, ze lubi sie przytulac, sam z siebie przychodzi i sie dosc dlugo do mnie tuli, glaszcze mnie po wlasach, caluje, no i patrzy w ten szczegolnt sposob :-) wczesniej mnie tez zaczepial, a teraz robi to smielej. on chyba nie chce zrobic czegos dla mnie za szybko, moze dlatego to tempo jest takie wolne :-)

Gość gość
ciekawe czy jest ogólnie w życiu nieśmialy, czy to strach przed ciążą? oczywiscie miej prezerwatywy w domu albo zacznij brać tabletki antykoncepcyjne :-) mmmm zazdroszczę

Gość gość
Miałem takie sytuacje i kobieta zwyczajnie zapytała czy wpadniesz do mnie. Było oczywiste, że akurat potrzebuje. I zawsze kończyło się w łóżku. To takie proste.

Gość gość
szczerze, to wg mnie jest towarzyski i rozgadany, ale chyba w takiej bliskiej relacji to juz jest troche mniej odwazny :-) no tak, to na pewno :-)

Gość gość
wiem! jeszcze taka opcja: calujecie się intensywnie siedząc na kanapie, Ty ciężko oddychasz, następnie nie przerywając calowania popychasz go na oparcie a sama siadasz na nim. Pocałunki ani na chwilę nie są przerwane. :-) calujesz, calujesz dyszysz i jak on nie reaguje to rozpinasz guzik koszuli i kladziesz swoją reke na jego kroczu potem jego reke kladziesz na swoim biuście i kroczu. Następnie mówisz mu "jestem mokra" " podnieconej kobiecie się nie odmawia" ;-)

Gość gość
lub "Mam ochotę na coś więcej niż przytulanie" :-) do dziela:-)

Gość gość
opcja fajna, ale to chyba na kolejny raz, b na 1 taka odwazna nie jestem :-)

Gość gość
alę zdajesz sobie sprawę że faceci lubią seks? ty masz tu będąc kobietą duuuuźą przewagę w takich sprawach. To kobieta zaqsze kontrolę. sytuacja 1. facet zaczyna odważniej dotykać kobietę podczas pocałunku, coraz odważniej to kobieta wyraża zgodę lub nie na dalszy ciąg sytuacja 2 facet nieśmialy, kobieta przejmujwe inicjatywę a nieśmialy facet się cieszy :-)

Gość gość
no tak, zgadza sie :-) ale ja jednak wole, jak facet przejmuje inicjatywe :-) i sam mnie zaczyna smielej dotykac :-)

Gość gość
wiem wiem kręci Cię jego pożądanie do Ciebie czyli pewnie ideał to żeby przycisnal Cię do ściany pocałował, włożył tekę między nogi i podniósł Cię całą cały czas intensywnie patrząc BLISKO w oczy a w oczach wielkie pożądanie do Ciebie. Alę coż chłopak nieśmialy więc to Ty musisz przejąć inicjatywę. W dalszym etapie związku już po rozpoczęciu współżycia też befziesz mu musiała powiedzieć o swoich preferencjach np jak lubisz być ciagnieta za włosy podczas seksu albo jak lubisz dirty talk albo klapsy ;-) tak na przyszłość: najlepiej usiąść przy winku i opowiadać wzajemnie o swoich preferencjach bez oceniania

Gość gość
*rękę

Gość gość
tak, bo lubie jak facet dominuje :-) pozniej juz tak, ale na razie trzeba cos zrobic, b bylo to ,,pozniej" ;-) mi wystaczy jak mnie mocno obejmie, przycisnie do sciany, popatrzy w znaczacy sposob a pozniej pocaluje :-) wtedy juz bede cala happy ;-)