Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jesli wczoraj spotkalam sie z facetem pierwszy raz a on sie nie odzywa do

Polecane posty

Gość gość

teraz? to znaczy, ze sie juz raczej nie odezwie? Poznalismy sie na zywo i poprosil mnie o numer, wiec nie byla to randka w ciemno...

Gość Natalciax
Rozwiń to. Gdzie się spotkaliście? Przezjaki czas się widzieliście? Zdążyliście się poznać? Po prostu coś więcej na ten temat

Gość gość
Wiec tak, nie znalismy sie ale on mnie poprosil o numer. pozniej byl bardzo chetny na to zeby się spotkac, Spotkalismy sie wczoraj wieczorem. Na przywitanie podał mi dłon, a potem zapytał czy jestem glodna i mam ochote zeby zamowil jakis obiad, ja powiedzialam, ze nie, a on ze w takim razie moze usiadziemy na jakiś sok albo kawe. No i zamowiłam sobie sok i zaczeismy rozmawiac. Na poczatku o studiach i naszej pracy, potem roznych zainteresowaniach itd. Po okolo 1,5 godzinie ja powiedzialam ze musze juz isc,a on, ze ok i mnie odprowadzi. jak juz dotarlismy pod moj blok to wtedy powiedzial, ze warto bylo sie spotkac czy cos w tym stylu i jeszcze rozmawiał ze mna dluzsza chwile, ja powiedziałam, ze musze isc bo jeszcze ide z kolezanka na aerobic -zreszta zgodnie z prawda. A on ,ze ok, to ja wtedy powiedzialam " to to czesc milo bylo cie poznac",a on " to no ide cześć, pa" Teraz nie napisał oda wczoraj wieczora czyli jakas dobę... jak tez sie nie odzywalam

Gość gość
up

Gość gość
Za facetem nie trafisz... Oni tak czasem paplaja, ze niby fajnie bylo sie spotkac, ze chca znowu sie zobaczyc a potem olewaja. Nie Ty pierwsza I nie ostatnia tak potraktowana. Nie wiadomo co im siedzi we lbach, a moze jestes Jedna z opcji I dzisiaj juz sie umowil z Inna...na bym nie pisala pierwsza. Z tego co piszesz to odwazny chlipak, skoro sie nie znaliscie a on na zywo zapytal Cie o nr tel, wiec niesmialosc tu odpada. Bedzie chcial to Sam sie odezwie, ale jesli sie odezwie po tygodniu lub kilku to raczej jestes Jedna z jego opcji o ktorej sobie nagle przypomnial ...

Gość gość
up

Gość gość
Prawdopodobnie ocenił cię jako niezainteresowaną i odpuścił.

Gość Natalciax
W żadnym wypadku nie pisz pierwsza. Moim zdaniem, gdyby coś miało z tego być, napisałby wczoraj wieczorem jak już nie byliście razem. Znam to z doświadczenia. Napisałby np. za 2h "jak tam było na aerobiku? Zmęczona?" albo coś o 20/21 np. "Fajnie było się dzisiaj spotkać. (...) Dobranoc" Jak się już miało tę "pierwszą randkę" to zazwyczaj kontalt jest non stop. Pisze się smsy co się robi, na noc się pisze dobranoc itp. To normalne. Jeśli on 24h już nic nie napisał to: -albo jak już ktoś napisał, traktuje Cię jako jedną z wielu -albo spotkanie nie za bardzo mu się podobało, a to co mówił to z grzeczności -albo spotkanie okej, ale Ty jednak mu nie pasujesz jako druga połówka -albo boi się, żeby się nie narzucać i czeka aż Ty się odezwiesz (być może siedzi i zastanawia się tak jak Ty teraz "dlaczego ona od wczoraj nie napisała??" Szczerze? To by było dziwne z jego strony :D -albo spotkanie fajne, Ty fajna, ale po prostu nie pisze, bo ma taki charakter, że nie lubi komunikować się mobilnie tylko chce się umówić po prostu przy następnej okazji (nie znam jego usposobienia).

Gość gość
Nie podoba mi sie ten tekst "miło było cię poznać". Brzmi tak, jakby jednak nie miał zamiaru się odezwać:-(

Gość gość
Dlaczego kobiety oczekują, że facet ma jakiś obowiązek pisać do nich następnego dnia? Nie może po dwóch-trzech bez rozkładania tego na czynniki pierwsze? Faceci mają swoje życie, swoje sprawy, nie cały świat kręci się wokół jakiejś lali.

Gość gość
19.26 no wlasnie tak brzmi- jakby JUZ poznal I nie mial zamiaru lepiej jej poznawac ;p

21:13 zgadza się dokładnie tak brzmi a ten tekst - "ide cześć" to już w ogóle :D

Gość gość
Kobiety mają śmieszną tendencję do analizowania słów faceta, a to naprawdę śmieszne i głupie.

Gość gość
Daj mu czas.Ale gdybyś zrobiła super wrażenie i by coś poczuł to chciałby się spotkać jak najszybciej,już wczoraj ciężko by się mu było z tobą pożegnać