Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leczycie sie na depresje? Co wam najbardziej pomaga?

Polecane posty

Gość gość

Leczycie sie na depresje? Co wam najbardziej pomaga?

Gość gość
Zaraz ci napisze...

Gość gość
Mirzaten i finlepsin

Gość Tajemniczy_____
Ciencie się :)

Gość gość
nic nie pomaga

Gość gość
też mam ten problem moze chcesz porozmawiac?

Gość gość
10 lat się meczę z depresją

Gość gość
bierzesz jakieś leki ? co Ci pomaga ? Mi na chwile jazda samochodem rozmowa z kimś. ale jak zostaje sama wszystko wraca

Gość gość
Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im. św. Jadwigi ul.Wodociągowa 4 45-221 Opole tel. do sekretariatu Dyrekcji 77 54 14 200 faks: 77 54 14 237 tel. do rejestracji 77 54 14 221 lub 222 tel. do Izby Przyjęć 77 54 14 110 lub 111 e-mail: sekretariat@wszn.opole.pl strona www: www.wszn.opole.pl

Gość miasto namysłów opolskie wojew
ja biore sulpiryd i velaxin i tu sie lecze Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im. św. Jadwigi ul.Wodociągowa 4 45-221 Opole tel. do sekretariatu Dyrekcji 77 54 14 200 faks: 77 54 14 237 tel. do rejestracji 77 54 14 221 lub 222 tel. do Izby Przyjęć 77 54 14 110 lub 111 e-mail: sekretariat@wszn.opole.pl strona www: www.wszn.opole.pl

Gość gość
to nie jesteście chorzy bo ludzie którzy chorują depresje nie chce nikogo widzieć

Gość gość
ja bardzo dużo jem przy depresji . odseperowałam się od wszystkich to jest straszne chce sobie pomóc ale nie potrafie małżenstwo mi się sypie , mąż jedyna osoba mi bliska oddala się, wytrzymał dużo wiecej juz nie potrafi.

Gość gość
I rzadko wychodzą z domu

Gość gość
a jak ktoś nie chce widzieć nawet własnej rodziny ? ;(

Gość gość
są zamknięci w sobie, nie wychodzą z domu, są załamani, odmawiają spotkanie ze znajomymi itp.

Gość gość
nie chce się też żyć

Gość gość
nie chcesz żyć??? nawet tak nie myśl mi też było ciężko ale lecze sie tutaj Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im. św. Jadwigi ul.Wodociągowa 4 45-221 Opole tel. do sekretariatu Dyrekcji 77 54 14 200 faks: 77 54 14 237 tel. do rejestracji 77 54 14 221 lub 222 tel. do Izby Przyjęć 77 54 14 110 lub 111 e-mail: sekretariat@wszn.opole.pl strona www: www.wszn.opole.pl

Gość gość
Wypiertalaj z tym info opolskiego szpitala

Gość gość
Nie leczę. Co mi pomaga, cisza, spokój, pozytywni ludzie, mogą nawet miec problemy, ale żeby dało się z nimi przez łzy tez pośmiać.

Gość gość
Nie lece, ale pomagam sobie sama.. Np: https://www.youtube.com/watch?v=83DF5WdSrm8 lub https://www.youtube.com/watch?v=LqkQiU5f98g.. Obejrzyj w dzien plus magnez, witaminy, dieta bez cukru, rozmwy z obcymi milymi ludzmi na czatach.. pisanie pamietnika, czytam "SENS" i "Psychologie", kupuje zywe kwiaty, uprawiam doniczkowe, przemeblowuje mieszkanie, koniecznie jasne wnetrza, ladne.. pije melise, biore prysznic, kiedy mi bardzo zle.. czytam ksiazki, ide na spacer, szybki marsz jest dobry, nie trzeba biegac..

Gość gość
Kilka kroków: 1. Pamiętajcie o właściwym naświetleniu i dotlenieniu pomieszczeń, w których przebywacie. Smród i mrok są przygnębiające. 2. Ruch fizyczny. To może być kilka skłonów, brzuszków, spacer. Na początek tylko okrążenie domu czy bloku. Jeśli to za dużo, to wyjdźcie choćby poza próg i pooddychajcie świeżym powietrzem. 3. Rozmowa. Człowiek jest istotą społeczną i kontakt z ludźmi jest nam potrzebny. Jeśli nie macie z kim porozmawiać twarzą w twarz, to ukłońcie się pani ze sklepu osiedlowego, sąsiadowi, komukolwiek. To już jest pierwszy krok. 4. Modlitwa. Niekoniecznie formuły, ale pierwsze od serca co wam przyjdzie do głowy. Liczę, że uda wam się pokonać depresję. Powodzenia i na spacer!

Gość gość
broken a bierzesz z doopy do ust?

Gość gość
depresję likwiduje rozwiązanie problemu który ją powoduje a zmniejszą ją dążenie do rozwiązania problemu który ją powoduje

Gość gość
Sex pomaga.