Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piwo z kolegami.pozwalacie?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja nie i nie wiem czy to normalne boje się że mnie zdradzi choć nie mam do tego powodów.

Gość vonfreienord
Nie mogę ani pozwolić ani zabronić, bo jest dorosłym człowiekiem i sam o sobie decyduje. Nie mam nic przeciwko wyjściom w męskim gronie, o ile wraca w przyzwoitym stanie i o ustalonej godzinie. Ja też wychodzę, a nawet wyjeżdżam ze swoimi znajomymi bez niego. A facet jak chce zdradzić, to nawet w kościele to zrobi. Ograniczanie i zazdrość to bardzo złe zachowania.

Gość gość
moj jak raz poszedl z kolegami to posuwal w kiblu jakas pijana kobiete

Gość gość
Toleruję, o ile wiem z kim jest i gdzie (pomijając przemieszczanie się że np z pubu poszli do parku, potem któregoś odprowadzali). No i ważne jest dla mnie żeby nie szalał do nocy i nie przesadzał z alkoholem ale to staram się wypracować po mału bo jest jeszcze młody (24) i to taki etap w życiu. Nie czuję się komfortowo z tymi jego wyjściami ale nie chcę być bluszczem. Natomiast jeśli mają być tam jakieś babki to albo zabiera mnie ze sobą albo nie idzie. To dobry chłopak, ale różne rzeczy się dzieją na świecie jak jest alkohol. Wolę dmuchać na zimne

Gość vonfreienord
Takiego sobie faceta wybrałaś. Mój od wielu lat chodzi i nic podobnego nie miało miejsca. Jakby chciał zdradzić, to by zdradził gdziekolwiek. Widocznie jest zadowolony z tego, co ma. A z facetem, który zdradził raz nie ma się co spotykać.

Gość gość
Tak pozwalam, a jak ma zdradzić to zrobi to w 10 minut ze sasiadką jak ty będziesz w kapieli.

Gość gość
Jak będziesz trzymać na smyczy to odejdzie tak szybko jak go przywiązałaś takie jest moje zdanie

Gość gość
Tak, pozwalam nawet na parodniowy wyjazd pod namiot w gory z kolegami z pracy