Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kolezanka sie obraila, niebardzo rozumiem...

Polecane posty

Gość gość

ogolnie zawsze spoko bylo, czasem mnie wyciagala na jakis spacer, impreze, pizze itp. ostatnio duzo mowila o jednej imprezie, ja nie bardzo mialam czas, wiec powiedzialam, ze pojde jak sie poprostu wyrobie ze swoimi sprawami. pozniej troche plany mi sie zmienily i mialam tego dnia wyjazd, wiec napisalam, ze nie dam rady, bo musze cos waznego zalatwic. pozniej kolejnego dnia spotkalam sie na chwile z inna znajoma. i sie zaczelo.. moja kolezanka mnie ochrzanila, ze bak slow, ze tu nie mam czasu, a spotkac sie z ta znajoma mialam jednak chwile, wiec widocznie nie jestem az tak zajeta i dlaczego ne poszlam z nia na impreze, tylko plany zmienilam itp. szczerze, to nie rozumiem, chyba moge sama drcydowac co chce robic, zmieniac plany itp. nie rozumiem jej zachowania...

Gość gość
Jesli sie umawiasz a potem wymyslasz to jest to nie fer. Jesli nie jestes czegos pewna to mow prosto z mostu a nie mydl oczu. Bo wygląda to tak jakby dopiero z braku laku wybierasz ją

Gość gość
o nie, powiedzialam, ze esli sie nic nie mieni i bede miec czas, to pojde. a sie zmienilo przeciez

Gość gość
No ja też nie bardzo rozumem, człowiek ma prawo do zmiany zdania i własnej woli.

Gość gość
a wez przestan z idiotkami.. nie przejmuj sie, za duzo takich bylo w moim zyciu, zeby sie przejmowac.. skup sie na tych, ktorzy cie szanuja.. i tyle

Gość gość
Myślę że laska jest zazdrosna że masz inne koleżanki a ona ma mało więc się czepia.. Następnym razem zgadzaj się na spotkanie kiedy masz pewność i mów jej coś w stylu jak będę mieć na 100% czas to pierwsza zaproponuje spotkanie :)