Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Varjo

Facet z autobusu

Polecane posty

Gość Varjo

Cześć! Taka sytuacja: zauważyłam w zeszłym tygodniu przyglądającego mi się faceta w autobusie. Dodam,że jest przystojny, co oczywiście onieśmiela. Uśmiechnął się do mnie, a ja uśmiech odwzajemniłam. W poniedziałek znów widziałam go w drodze do pracy. Tym razem siedział bliżej. Nasze spojrzenia znów "przypadkiem" się spotkały. Dziś wsiadłam do autobusu i zaczytałam się w książce (dużo czytam,szczególnie w autobusie). Po kilku przystankach ktoś usiadł obok mnie. Przeczytałam jeszcze kilka stron kątem oka dostrzegając,że facet obok zerka w kartki mojej książki. W końcu podniosłam oczy i zauważyłam,że to ON :P Schowałam książkę, on w tym czasie przeglądał coś w telefonie. Żadne z nas się nie odezwało. Spojrzenia nasze też się nie spotkały aż do samego końca, kiedy wysiadałam. Stanęłam przy drzwiach i spojrzałam w bok. Odwrócił się i patrzył na mnie. Spojrzałam na niego,ale się nie speszył, a ja uśmiechnęłam się do niego i wyszłam z autobusu. Moje pytanie: dlaczego tak cholernie trudno jest zagadać do obcej osoby mimo,że czuć wyraźnie, że coś iskrzy? Chyba,że błędnie odczytuję te jego spojrzenia... Czekać,aż sam zagada czy przejąć inicjatywę? Tylko jak? :D

Gość gość
On jest leszczem pewnie jak się odezwie to i tak czar prysnie

Gość gość
Bo kogos ma. A Ty pewnie mu sie podobasz, ale w takiej sytuacji nic wiecej nie zrobi.

Gość Verjo
Ta opcja z tym, że kogoś ma też mi przeszła przez myśl. Ostatnio mam wrażenie,żejedyną singielką jestem ja, a cała reszta zajęta. Trudne to życie :/

Gość Varjo
Teraz nawet okazało się, że jego koleżanka z pracy o mnie... Czyli pewnie coś jest na rzeczy. Postanowiłam,że przy następnej okazji,kiedy będziemy siedzieć w miarę blisko siebie, dam mu kartkę z moim numerem telefonu. W autobusie pogadać nam się pewnie nie uda, bo wszyscy słyszą, patrzą itp. Co o tym myślicie? Pewnie,że kobiecie nie wypada? Że gówniarskie,ale nie widzę innego wyjścia z sytuacji, będziemy się tak na siebie spoglądać, zacieszać i...nic? ez sensu :P

Gość Róża 777
I jak poyoczyla się sytuacja. Pytam bo mam obecne podobna i też nie wiem co począć.

Gość gość
zapewne tak sie potoczyla ze chuuj z tego wyszedl ;)

Gość Róża 777
I jak potoczyla się sytuacja. Pytam bo mam obecne podobna i też nie wiem co począć. Dałaś mu ta karteczkę z numerem?

Gość gość
Gdyby chciał to by zagadal. Możesz się pobawić. Zawsze to ciekawiej czas upłynie w drodze do roboty.

Gość Róża 777
Może nie koniecznie, nigdy nie wiadomo. Tylko dlaczego facet w takiej sytuacji nie przejmie inicjatywy. Można tłumaczyć że nieśmiały lub też zastanawia się czy ona też kogoś nie ma. Jestem ciekawa, minęło trochę czasu.

Gość gość
Kobieto, przeciez to jasne, ze nic z tego nie wyjdzie. To jest życie , a nie komedia romantyczna :D🖐️

Gość Róża 777
Gość, Chyba nie do końca jest to takie proste. Nigdy nie wiadomo jak zareaguje ta druga osoba. Jak by chciał ale on nie wie czy ta druga osoba tego chce i może nie podjąć próby z tego względu.

Gość gość
Wiosna już jest więc zonk tym bardziej wienkszy huhu.

Gość Róża 777
Pytanie kieruje do dziewczyny która ten post wstawiła pół roku temu.

Gość gość
no tak, ale ta dziewczyna napisala ten post w czerwcu i juz pewnie nawet nie pamieta ze go napisala :D

Gość gość
Baba szuka chłopa a chłop dziury.