Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanki z pracy mnie nie znoszą

Polecane posty

Gość gość

Póki im przytakiwałam i nie odzywałam się gdy musiałam było w miarę dobrze od pewnego czasu mam dosyć udawania , zaczęłam być sobą mówie co myślę chodzę uśmiechnięta, żartuje z kilkoma innymi i jest jeszcze gorzej, zaczęło się wytykanie mi najdrobniejszych błędów a od kiedy mój jedyny projekt z działu dostał pozytywne opinie zaczęło się szaleństwo donoszenie na mnie za każdy błąd, podważanie kompetencji, a dzisiaj napuszczanie szefa na mnie bo tylko dlatego że wzięłam udział w dyskusji odnośnie prezentu dla współpracownika, którą moje koleżanki same zainicjowały, cokolwiek powiem jest źle albo nie mam racji, moje koleżanki najchętniej by chyba chciały bym zniknęła smutas.gif każdy dzień jest przykry naprawdę robi się nie fajni, one mnie nienawidzą za samo istnienie, dodam że nie może chodzić o wygląd bo sama uważam sie za nie atrakcyjną,

Gość gość
Postaraj się, żeby nie było na co donosic

Gość gość
se la wi szma.ty

Gość gość
Zapytaj je wprost co do Ciebie mają - nie czaj się. Nie powiedzą, ale nie będą już takie pewne i nie będą tak ostentacyjnie srały na Ciebie. Głowa do góry! ;-)

Gość gość
daj spokój. Tez tak miałam i pewnego dnia jak dostałam opeirdol 3x z rzędu na ten sam temat, w którym nie mogłam brac udziału, a nawet wykonywać to powiedziałam, że to nie jest moja peirwsza rpaca i jaka płaca taka praca, a po za tym już wyaśniałam, że ja się nie swojej rooty nie tykam i nie odpowiadam bo w umowie nie mam punktu o odpowiedzialnosci zbiorowej. Spokoj jak reka zasial, ale wiem, ze dalej an mnie krzywo patrzą. Przyklad? Raport pisze o 6 rano, a nie o 22 wieczorem dnia poprzedniego czy o 18 zmaiast 13 jak wiekszosc to robi.

Gość gość
to nie jest take proste a powód zawsze się znajdzie za wolno pracuje albo za szybko tu się pomyliłam tam się pomyliłam a same też idealne nie są tylko że ja nie wytykam im najmniejszego błędu na każdym kroku a niestety taka praca że można się doczepić do wszystkiego, ostatnio zrobiłam jakąś starą sprawę która wpadła mi w ręce to też poleciały na skargę, jeszcze chwila to będę bała się dotknąć czegokolwiek,

Gość gość
to nie jest take proste a powód zawsze się znajdzie za wolno pracuje albo za szybko tu się pomyliłam tam się pomyliłam a same też idealne nie są tylko że ja nie wytykam im najmniejszego błędu na każdym kroku a niestety taka praca że można się doczepić do wszystkiego, ostatnio zrobiłam jakąś starą sprawę która wpadła mi w ręce to też poleciały na skargę, jeszcze chwila to będę bała się dotknąć czegokolwiek,

Przyklad? Raport pisze o 6 rano, a nie o 22 wieczorem dnia poprzedniego czy o 18 zmaiast 13 jak wiekszosc to robi. X Szacun :classic_cool:

Gość gość
jedna w ogóle traktuje mnie z jakimś obrzydzeniem udaje ą, ę a miało już ją pół Polski że tak powiem typ sztucznej solary- sztuczne, włosy, rzęsy, paznokcie, napompowane usta, tleniony blond i kultura z taniego bazaru, wiem jestem już złośliwa ale poniża mnie właśnie taka panna

Gość gość
jedna w ogóle traktuje mnie z jakimś obrzydzeniem udaje ą, ę a miało już ją pół Polski że tak powiem typ sztucznej solary- sztuczne, włosy, rzęsy, paznokcie, napompowane usta, tleniony blond i kultura z taniego bazaru, wiem jestem już złośliwa ale poniża mnie właśnie taka panna

Gość gość
tak bo jest w tej chwili trzy na jedną a z nimi bezpośrednio współpracuje a dosrywanie jest na każdym kroku już teraz

Gość gość
Zgłoś to jako mobbing. Teraz takie rzeczy są na topie i można sporo ugrać.

Gość gość
no ok tylko że one zaczynają donosić szefowej a ona od razu opieprza mnie nie pyta się o co chodzi od razu już na wstępie to ja jestem ta najgorsza nie sprawdza żadnych informacji, taki piesek do bicia

Gość gość
No to tym bardziej mobbing. Jeśli ze strony szefowej, to jeszcze lepiej.

Gość gość
u nas firmie zgłaszających mobbing wyrzucają z pracy, po im problemy bardziej opłaca się im wspieranie mobberów, którzy są uznawani za filary firmy

Gość gość
mam inny pomysł one tylko marzą o tym bym zarzuciła im mobbing nie dam z siebie zrobić ofiary, jestem pewna siebie i wygadana mogę pokazać w inteligentny sposób że jestem lepsza od nich, mam lepsze pomysły, uwielbiam szermierkę słowną i cięte riposty wiec nie tak łatwo zapędzić mnie w kozi róg, dodatkowo są osoby z którymi mam świetne relacje i to je chyba boli

Gość gość
Nie sposób się nie zgodzić ze "Skromna Ja".

Gość gość
bo mimo wszystko udaje twardą na zewnątrz a środku to mnie strasznie dotyka i ciągle próbuje zrozumieć czemu one mogą być sobą a ja nie :( że jak wiedziały że mi się nie wiedzie to się tak nie czepiały a jak się pozbierałam i zapracowałam sama na jakiś sukces bo ktoś gdzieś zauważył co zrobiłam to nagle mnie znienawidziły

Gość gość
Kasia czy Beatka ?sądzęże jedna z dwóch.Szacun.