Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już jutro wieczorem gębę zalewam piwskiem

Polecane posty

Gość gość

nie mam dziewczyny ani kolegów, nikt mnie nie lubi i nie potrzebuje, co mam robić, sam snuć się po mieście jak ostatnie nieszczęście? Dlatego będę siedział w domu i gębę zalewał piwskiem, dopóki nie zasnę w moim nieszczęściu.

Gość gość
hehe :P

Gość gość
Mimo wszystko czeka Cię klawy wieczór, aż trochę zazdroszczę :) Sam na sam z alko to musi być przyjemnie. Jeszcze we własnym domu gdzie nie trzeba martwić się o powrót, nie trzeba włóczyć się ze znajomymi i słuchać ich głupiej gadaniny ani słuchać fochów laski. Tylko szkoda że w sobotę rano będziesz prawdopodobnie jeszcze bardziej przygnębiony niż teraz. Ale jak masz wolne to leć wtedy po kolejny ośmiopak :)

Gość gość
Massive Attack - live with me (teledysk hehe)

Gość gość
To ja, autor tematu. Ta dziewczyna z teledysku to jakbym siebie widział, z tą różnicą że ja po pijaku nie wychodzę z domu i później nie turlam się po schodach i nie umiem pić wódki z gwinta i to jeszcze w takich ilościach, wódę muszę przepijać bo inaczej może mi się cofnąć :o A teraz przepraszam, idę się zająć tym co napisałem w tytule tematu.

Gość gość
Będziesz pił napój dla plebsu

Gość gość
ja dziś piję

Gość gosc zawadiaka
No to pij na zdrowie, niech Ci się chociaż na chwilę humor poprawi, chociaż osoba z 22:42 ma racje, na drugi dzień jest przeważnie kac i dół.