Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość153

Znienawidzona znajoma

Polecane posty

Gość gość153

Za czasów szkolnych w klasie miałam zamożniejsza kolezanke,moich rodziców nie było stać na super ciuchy,wiec byłam powodem do drwin,głównie z jej str. Teraz mamy po nie cale 30lat. Ona ma dom na kredyt,drugie dziecko w drodze,ale ma! A ja mieszkam w domu rodzinnym i również mam dwoje dzieci I już przeżywam że jej córka z moim synem bedzie chodzić do przedszkola otd bo sa w równym wieku! Jedyny plus ze mam syna to moze jej córka da mu spokój bo raczej lepszego charakteru od mamy moec nie bedzie. Prosze bez hejtu zrozumie to tylko ktos kto byl lub jest w takiej sytuacji. Jak pozbyc sie uczucia ze ktoś jest lepszy!

Gość gość
Masz dwójkę dzieci i mieszkasz u rodziców?

Gość gość
Jak sie pozbyc??? Przestan o tym myslec.. Nie kazdy moze byc bogatym!! Kontakty mozna zredukowac do zera. I miec swoja godnosc, chocby sie w gaciach dziurawych mialo chodzic..

Gość gość
Nie u rodziców tylko u mamy (taty juz nie mam) ona ma górę ,my z mezem i z dziecmi dół. Póki co

Gość gość
Rozumiem, sama miałam takie perypetie w dzieciństwie... Spokojnie, to było dawno temu. Zawsze tak myślę. To, co było już się nie liczy. Miałaś z nią jakikolwiek kontakt przez ten czas? Przecież dorosłe kobiety nie będą sobie do gardeł skakać przez to, ile mają na koncie. No i dziewczynki może nie będą dokuczać chłopcom przez to, że ich mamusie się nie lubiły. Daj spokój i po prostu nie myśl o tym.