Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Latają za pięknymi , kończą ze srednimi

Polecane posty

Gość gość

czyli fałszywe zwiazki... pamiętam jak koledzy ze szkoły zawsze, juz od przedszkola biegali za pięknościami, jak dorosli / gimnazjum,liceum/ tepili te brzydsze a pare lat pozniej co ? większość z nich ma przeciętne kobiety żeby nie powiedzieć brzydkie, grubsze itp. Niby zmądrzeli w tej jednej kwestii ? wątpie :classic_cool:.

Gość gość
Może ta piękna i średna to jedna i ta sama osoba tylko w długim związku przestaje aż tak o siebie dbać jak dbała przed związkiem.

Gość gość
Raczej zmądrzeli. Przeciętne Kobiety z mojego doświadczenia maja dużo mniej cech charakteru które dyskwalifikują ją jako potencjalną stałą partnerką. Uroda i tak przeminie a charakter raczej zostanie niezmieniony. Nie przypominam sobie żeby za moich czasów ktokolwiek tępił Kobiety za urodę. Zresztą ładna Kobieta to dla każdego faceta kwestia indywidualna. Ja mam specyficzny gust wiec wyrwałem Kobiety które miały znikome "branie" ale dla mnie własnie ten typ urody był klasyfikowany jako: ładna kobieta.

Gość gość
jak mówi mądrość ludowa "bierz grubą to nie przytyje"

Gość gość
Te przeciętne po prostu się starają, też zabiegają, nie księżniczkują. Dlatego tak jest. Te ładne często mają zawyżone mniemanie o sobie tylko dlatego że natura nieco lepiej je wyposażyła.

Gość gość
Nie stać ich na lepszy model :) Przychodzi ten moment, że to sobie uświadamiają, ale w głębi duszy wzdychają do tych z górnej półki. Facet to facet. Natury nie oszukasz.

Gość gość
I to nic, ze te z górnej półki plują im na głowę ;) natury nie oszukasz, fakt :)

Gość gość
Te średnie można ulepszyć, żeby troche doganiały te z górnej półki.. Tak jak FSO Poloneza za dopłatą można było otrzymać podgrzewane fotele, klimatyzację, spojlery, alufelgi :)

Gość gość
kobiety tez latają za przystojniakami

Gość gość
Taka "piękna" ma wiele możliwości, nawet jak jest w związku i najczęściej z tych możliwości korzysta w sposób wyrachowany. Dzisiaj jesteś ty, jutro ten gość z lepszą pensją/lepszym autem itd. Średnia po prostu nie cieszy się takim braniem, ma mniejsze pole manewru i przede wszystkim wie że ma większe ryzyko, że straci to co ma i nic może nie zyskać. Zwykły bilans zysków i strat.

Gość gość
Inne kobiety wyrywa się do niezobowiazujacej przygody a inne na matkę dzieci. Nawet ci ze średnimi żona mi nadal mają piękne kochanki.

Gość gość
Wy zakładacie biznes czy szukacie miłości ?

Gość niechciana 28 vel słabsza gen
A ze mnie żaden roszczeniowy fagas nie zrobi usłużnej zapchajdziury będącej słabym erzaciem ślicznotki, która odrzuciła plując w twarz. Kij wam w ryj, drodzy panowie.

Gość gość
O matko ale frustratka ta powyżej.

Gość niechciana 28 vel słabsza gen
Jak już muszę wybierać, a innego wyboru nie mam, to wolę być frustratką niż totalnie sfrajerzoną, pozbawioną godności służebnicą jakiegoś złamasa, który ma mnie w poważaniu i to tylko dlatego, bo nie wyglądam jak jakaś tam lasia z filmiku x/x/x. Ja takim kolesiom, którzy marzą o takich panienkach z całego serca życzę by pozostali w rozkosznej ociekającej spermą krainie marzeń o paniach z piersiami wielkości arbuzów, warach a la pontony i szczudłowatych odnóżach. Mają do tego święte prawo, ale zwykłym dziewczynom niech dadzą równie święty spokój, a nie robią sobie z nich pełnoetatowe sługaczko-spluwaczki wciskając jakieś głodne kawałki o chęci założenia rodziny/miłości, do tego prędzej czy później rypiąc się na boku z płatnymi paniami lub chętnymi bezpłatnymi.

Gość gość
Nie myślałaś o skorzystaniu z porady psychologa?

To logiczne, że młodziki uganiają się za tymi kuszącymi, a większość=przeciętność kończy z przeciętnymi. Temat brzmi dla mnie tak odkrywczo jak, że masło orzechowe ma w sobie orzechy... To po prostu życie ;p A czy dziewczęta nie marzą o księciu z bajki? Nie kumam tylko tego tępienia mniej urodziwych ;/