Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naprawde ten sposob oszczedzania sie sprawdza

Polecane posty

Gość gość

Zalozylam konto oszczednosciwe.Odrazu po wplywie na konto czesc wynagrodzenia przelawam. Dziala u mnie tez system od ok 3 miesiecy i juz udalo nam sie odlozyc 4000zł.I nawet nie odczuwam tego braku pieniedzy. Jakby ich nie bylo.Czemu ja nie wpadłam na to wczesniej- bo wczesniej kase wyplacalam i trzymalam w domu w kopercie ale co nie wlozylam to zaraz kasa wyszla z koperty.

Gość gość
A ja aktywowałam sobie konto smart saver. Kiedy płace karta, to każda kwota z zaokrąglenia do 10 zł jest przelewana na to konto. W ciągu miesiąca uzbiera sie kilkaset złot, zupełnie nieodczuwalnie. Na koniec miesiąca przelewam to potem na konto oszczędnościowe.

Gość Praskakaska
Na początek można na przykład założyć konto oszczędnościowe, ciekawym rozwiązaniem może okazać się też pakiet Vital Saver lub Optimum Saver z http://www.viennalife.pl oni oferują sprawdzone produkty oszczędnościowe, ubezpieczeniowe oraz inwestycyjne. Warto zapoznać się z ich ofertą.

Gość gość
k***a zaczyna sie..

Gość gość
Ja tez znalazlam sposob zeby sporo zaoszczedzic.Zamiast kupOwac gumki jedziemy na przerywanym.przez miesiac mamy jakies 200 ZL NA PLUSIE

Gość gość
Zaraz wejdą kafeterianki ktore nie spłukują kibla dla oczędności ..