Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie dobry aparat fotograficzny za ok 1000zł

Polecane posty

Gość gość

Moze macie taki i mozecie polecic?Zalezy mi na ostrosci zdjęć i na zoomie.W sklepie pytałam,potem na necie czytałam opinie,i zawsze troche pozytywnych troche negatywnych.Moze znacie lub macie fajny i polecicie?

Gość gość
doradzcie:)

Gość gość
Doradzam Ami66. Miałem taki w dzieciństwie :D

Gość gość
ale chodzi ci o typowego kompakta? czy większy aparat typu lustrzanka? bo jak to pierwsze to polecam ci sony rx 100 https://www.sony.pl/electronics/cyber-shot-aparaty-kompaktowe/dsc-rx100 ja go kupiłem dobry rok temu za chyba 1400zł, kupiłem z allegro z całym osprzętem typu czytnik kart, etui, karta pamięci, dodatkowy akumulatorek, mini statyw, jakaś tam ściereczka i jakieś tam inne fanty. Teraz ten aparat jest już pewnie tańszy, a zwłaszcza "goły" bez dodatków gratisów wszystkich (bo niby gratis ale wiadomo ze i tak jakoś tam w cene jest to wliczone) Robi naprawdę swietne zdjęcia, do tego nagrywa super filmy w Full HD w 60klatkach ale są 3 wersje aparatu, tzn jakby trzy kolejne edycje, ja mam jedynkę, czyli pierwszą wersje, jak kupowałem była też dwójka (sony rx100 II) ale była o ładne pare stówek droższa a jakiś tam wielkich różnic szczerze mówiąc nie było. No i chyba najnowsza teraz jest trójka Ogólnie polecał mi go wujek zawodowy fotograf, no i wiedział co polecić :) pozdrawiam

Gość gość
aha jeśli chodzi o zoom tego aparatu to optycznego może nie ma za wielkiego ale za to cyfrowy 54x i nawet robiłem nim bardzo fajne fotki księżyca, gdzie wszystkie kratery było widać itp ale to wtedy lepiej na statywie go ustawić bo z ręki przy takim zoomie za bardzo obraz się trzęsie, bo ręka się trzęsie, nawet minimalne ruszenie to przy takim zoomie przybliżony obraz rusza się bardzo mocno, więc do zdjęć przy użyciu zoomu polecam statyw